KIN 200* Sárga Felhangos Nap* 10.15

sun-star-photo-Alea-RainA Felhangos tónus, a belső erőközponthoz való kapcsolódást, a Sárga Nap pedig az önmagunkhoz való visszatérést valamint a feltételnélküliséget adja a mai naphoz. A Sárga Harcosban Hullámvarázsban pedig mindez türelemre és elfogadásra tanít. Arra kér, hogy kapcsolódjunk össze Lélekmagunkkal és emlékeztessük magunkat Isteni önvalónkra.

„Vagyok, aki vagyok” Ez a Sárga nap mottója, vagyis ez a minőség önmagunk teljes és feltételek nélküli szeretetére és elfogadására tanít. Éppen ezért nem meglepő, ha a mai napon kissé túl kemények, kritikusak vagyunk önmagunkkal. Vizsgáljuk meg, melyek azok a területek életünkben, ahol elutasítjuk önmagunkat, tetteinket, esetleg érzelmeinket vagy gondolatainkat. Önmagunk bírálata és lekicsinylése belső feszültséghez vezet, mely kivetülve a világ kritizálását és bírálását hozza el. Legyünk türelmesek és fogadjuk el Magunkat minden negatív tulajdonságunkkal együtt. Ne feledjük, a példaképek szerepe az életünkben az, hogy motiváljon, kijelöljük „hová szeretnék eljutni”; és nem pedig az, hogy összemérjük önmagunkkal és csak még kisebbnek érezzük magunkat! A Harcos hullámvarázsban megjelenő Nap, ma feleltölt bennünket erővel és a szükséges magabiztossággal, hogy kiléphessünk a nagyvilágba és megmutathassuk mire is vagyunk képesek! Ehhez azonban nagyon fontos az, hogy ma elengedjünk minden olyan lekicsinylő gondolatot, mely el akarja velünk hitetni az ellenkezőjét! Erősítsük meg hitünket önmagunkban, ha szükséges, szedjük listába, milyen pozitív tulajdonságaink vannak, legyen ez külső, vagy belső (bár fókuszáljunk inkább a belsőre). Szánjunk erre időt, ha tehetjük, vonuljunk vissza, gyújtsunk egy gyertyát és elmélkedjünk el ezen.

A Nap feladata, hogy megtalálja saját fényét, akár az égitest, és ezt a fényt adja oda másoknak. Ezt a fényt pedig úgy lehet megtalálni, ha elkezdjük értékelni és becsülni magunkat, és saját igényeinket fontossági sorrendben az első helyre állítjuk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
2018-12-07 07.34.33

Mantra:
Megerősítek, hogy megvilágítsak
Irányítva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.