KIN 199* Vörös Önálló Vihar* 10.14

stormy-sea-4d0905cf737fb_hiresMa a Vihar tisztító erői lépnek be életünkbe, hogy elősegítsék megújulásunkat. A Vihar, mint ahogy hozzászokhattunk, mind képletesen, mind a valóságban heves esőzéssel, viharos széllel veri el a mindennapi port, letakarítva az utat amin járunk. Magával ragad minden akadályozó tényezőt, minden régi elavult mintát, amivel dolgoztunk. Eljött az idő, hogy új alapokra helyezzük jövőnket!

A Vihar ma felkorbácsolja gondolatainkat, de legfőképp érzelmeinket. Ne engedjük, hogy ezek a hirtelen indulatok, érzések magukkal ragadjanak! Adjunk teret és időt neki, hogy kibontakozhasson, leülepedhessen bennünk, hogy a felszínre kerülhessen a valós kiváltó ok. Ezért fontos, hogy a Harcos által már megtalált stabilitásunkat ma is tartsuk meg, ne ítélkezzünk és figyeljünk a belső hangunkra. Merítsünk ebből az erőből bátorságot, hogy kiállhassuk a Vihar próbáját. Engedjük el a görcsös ragaszkodást és csak hagyjuk ma menni, aminek mennie kell. Bízzunk a mindenség rendező elvében, abban, tudatosítsuk, hogy mindez Értünk történik, s nem ellenünk!

Ahhoz hogy megérezhessük a Vihar áldását, bizony előbb bele kell dőljünk alázattal és bizalommal. Érezzük, ahogy letépi rólunk a mázsás terheinket és adjunk érte hálát. A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha tudatosan engedünk el mindent, ami rutin, amihez eddig betegesen ragaszkodtunk, bármi is legyen az! Engedjük el, hogy ne ránthasson magával. Kapcsolódjunk össze a Harcos energiáival, mely Bátorsággal tölt fel bennünket. Legyen Bátorságunk a Változáshoz!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra: 
Meghatározok, hogy katalizáljak
Megszabva az energiát,
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.