KIN 198* Fehér Elektromos Tükör* 10.13

Mirror ReflectionA mai nap a kreativitásé, melyet a Tükör tesz még izgalmasabbá. A mai napon ugyanis szembesítés kezdődik mindazzal az illúzióval, mellyel már oly régóta kecsegtetjük magunkat. Ma egy új szintre lép a hullámvarázsunk témája, de ehhez tisztán kell lássunk, ítélkezés és önámítás nélkül.

A mai napon a Tükör felfedi számunkra a múlt illúzióit, melybe oly sokáig kapaszkodtunk, ezzel picit felszakadhatnak olyan régi emlékek, érzelmek melyeket felismerve és tudatunkba emelve végre tiszta szívvel elengedhetünk. Mindezzel felszabadíthatjuk magunkat a múlt terhei alól és a mélyen gyökerező félelmeinktől, melyek akadályoznak kibontakozásunkban. Ha ma valaki, vagy valami mélyebben megérint bennünket és valamilyen intenzív érzelmet vált ki belőlünk, az mindig egyfajta figyelmeztetés, hogy bizony a kiváltó okkal dolgoznunk kell. Nézzünk hát bele saját tükrünkbe és a Harcos segítségével fogalmazzuk meg a kérdést, vajon hol jelenik meg életünkben ez a tulajdonság, gondolat, hogyan kezdődött? Mi célt szolgál/szolgált? Mivé szeretnénk válni? Az is előfordulhat, hogy mindez csupán egy rég lezáratlan ügyre hívja fel figyelmünket. Itt az ideje, hogy pontot tegyünk ezek végére. Tekintsünk Tudatosan ezekre az észlelésekre úgy, mint Ajándékra, hiszen csak Tanítani jöttek. Fogadjuk el megjelenésüket, és ítélkezés nélkül bocsássunk meg Önmagunknak és másoknak.

A Harcos bátorságával és makacs kitartásával felvértezve tudatosítsuk, hogy képesek vagyunk tovább haladni utunkon!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Aktiválok, hogy visszatükrözzek,
Megkötve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.