KIN 197* Vörös Lunáris Föld* 10.12* Galaktikus Aktiváló Portálnap

szelföldA mai nap, mint minden Lunáris tónusú nap, a kihívások, az ellenpólusok felismeréséé, hogy megismerjük mi az, ami még hiányzik a teljességhez. Ehhez a minőséghez ma a Vörös Föld, GAP napokkal támogatott ereje is társul, mely fontos útjelzőként szolgálhat. A mai nap fontos feladta, hogy összpontosítsunk a jelen pillanatra, hogy így megtalálhassuk az összhangot az ellentétek között.

A Vörös Föld ma olyan váratlan helyzetek, véletlen találkozások elé állít bennünket, melyek meghatározóak lehetnek a hullámvarázsunk során. Azonban tartózkodjunk a történések túl-analizálásától és ne vonjunk le messzemenő következtetéseket sem! Engedjük, hogy az események és miértek szépen lassan, maguktól kibontakozhassanak előttünk. A mai nap vezetője a Vörös Hold, mely érzelmileg jobban belelovalhat bennünket ezekbe a helyzetekbe, azonban tudatosan vissza kell fogjuk magunkat, meghúzva határainkat. A legjobban tesszük, ha ma a külső megfigyelő állapotába kerülünk, hogy ne ragadhassanak el érzelmeink, vagy a külső impulzusok. Kapcsolódjunk össze a Föld középpontjával, valamint a négy elemmel, hogy stabilan a Jelenbe tartson, ugyanis előfordulhat, hogy gondolatban már túlságosan is a jövő – a karácsonyi készülődés – játssza a főszerepet. Akár a múltba tekintünk, akár a jövőt fürkésszük, sehogy sem fogjuk észrevenni a Föld fontos útmutatásait! Kezdjük a mai napot egy rövid Csikung gyakorlattal, vagy egy sétával a csípős hidegben vagy a meleg szobában egy könnyű meditációval. Lényeg, hogy összpontosítsunk, csendesítsük el elménket és összekapcsolódjunk a Föld elemek valamelyikével (ha nem minddel: tűz, víz, föld, levegő).

Bízzunk meg a Felsőbb erőkben, és tudatosítsuk, hogy mindannyian egy nagyobb Terv részei vagyunk. Lehet, hogy úgy érezzük, még nem látjuk át teljesen ezt a nagyobb tervet, de ehhez most a Harcos energiája ad Bátorságot és Bizalmat. Ebből merítsünk erőt és bátran lépjünk a Belső hang hívására.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
planetáris kutya_karkoto

Mantra:
Polarizálok, hogy fejlődjek
Stabilizálva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.