KIN 196* Sárga Mágneses Harcos* 10.11.

warrior zen monkA Mágneses Harcos minőségével egy új Hullámvarázs veszi kezdetét, mely átvezet bennünket a 3. a megoldások hónapjából a stabilitás 4. hónapjába. A Harcos az intelligencia, a kegyelem és bátorság minőségét hozza életünkbe. Segít szorosabban összekapcsolódnunk Szellemi vezetőnkkel, így felerősítve belső hangunkat, mely a helyes útra terel bennünket.

Mindazt, amit a Kék Éjszaka Hullámvarázs során felfedeztünk és megtanultunk utunk során, azért most felelősséget kell vállalnunk, össze kell gyúrnunk meglévő képességeinkkel, hogy valami újat hozhassunk belőle létre. Ez amolyan „Táncoló talpak” életérzés: felvállalni a felelősséget –a régi és újonnan felfedezett- képességeinkért, összehangolni szívünk és elménk dallamát és ezt követni! Meg kell tanulnunk újra hinni a Szellem erejében és legfőképp Önmagunkban! Ha kétséget érzünk, tisztítsuk meg elménket, meditáljunk. Kapcsolódjunk össze Szellemi esszenciánkkal és hangoljuk össze szívünk és elménk útját. Tegyük fel önmagunknak az egyetemleges kérdést: „Ki vagyok én és mi szívem legigazabb vágya?” Ügyeljünk arra, hogy kérdéseinkre a válaszokat, ne kívülről, környezetünktől várjuk, hanem önmagunkban keressük meg! Csakis így kerülhetjük el azt, hogy Életutunkon felesleges kitérőket, kerülőket tegyünk. Bízzunk a Szellemi vezettetésben, hogy mindent megad, amire szükségünk lehet, és bízzunk belső hangunkban, érzelmeinkben, a pillanatról pillanatra történő vezettetésben.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Egyesítek, hogy kérdezzek
Vonzva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.