KIN 156* Sárga Kozmikus Harcos* 09.01

156-cib-13A Sárga Kozmikus Harcos minőségével zárjuk a Mag Hullámvarázst. Mindaz, ami az elmúlt napokban felsejlett előttünk, holnap termékeny táptalajba ültethetjük. Ma azonban még számot kell, hogy vessünk az elmúlt napok eseményeivel. Hibáinkat, sérelmeinket hátrahagyva, tanulságait azonban elraktározva kell átlépnünk a jövő kapuján. A mai feladat tehát, megbékélni a múlttal.

A Sárga Harcos az Intelligenciájáról és belső békéjéről híres. Alkalmazzuk tanításait. Fogalmazzuk meg magunknak a kérdést, hogy mihez szeretnénk fogni új képességeinkkel, a kezünkbe került új lehetőségekkel? Ki az, akivé igazán válni szeretnénk? Hogyan tudnánk mindezt elérni? A Harcos energiái ma arra kérnek, hogy belső erőközpontunkba visszatérve, a válaszokat önmagunkban keressük. Egy jól megfogalmazott kérdés, legtöbbször már el is vezet bennünket a válaszhoz. Higgyünk önmagunkban, hisz láthattuk mi mindenre voltunk képesek az elmúlt majd két hónapban! Egyesítsük szívünk és elménk útját. Találjuk meg azt az arany középutat mely nem csupán minket, de a Mindenséget is szolgálja.

A mai nap energiáit elősegíthetjük azzal, ha reggel egy rövid meditáció keretén belül, köszönetet mondunk az előttünk járó vezetőinknek, amiért kitaposták nekünk az utat. Kapcsolódjunk össze velük és alázattal kérjük segítségüket, útmutatásukat. Figyeljünk belső hangunkra, melyen át kommunikálnak velünk. Töltekezzünk fel fényükből, szeretetükből, hogy bátrabban vághassunk neki a mai napnak.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Most akciósan csak 6000 ft-ért!
Érdeklődni: majaharmonia@gmail.com

Mantra: 
Kitartok, hogy kérdezzek
Túlhaladva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.