KIN 157* Vörös Mágneses Föld* 09.02.

gaiaA Vörös Mágneses Föld minőségével, ma egy sokkal nyugodtabb, stabilabb Hullámvarázs veszi kezdetét. Segít visszatérnünk és teljességében megélnünk a Jelen pillanatát, szinkronicitásával pedig utat mutat.

A következő 13 napban olyan véletlenszerűnek tűnő események, találkozások részei lehetünk, melyek egyfajta visszaigazolással szolgálnak utunkról. Figyeljünk ezekre ítélkezés nélkül és még véletlenül se vonjunk le messzemenő következtetéseket! Ne hagyjuk, hogy a múlt eseményei, a deja vu érzése befolyásoljon, ugyanakkor azt se engedjünk, hogy jövő kecsegtető érzése elvonja figyelmünket mindarról, ami itt és most történik! Nem kell mindent érteni, tudni. Higgyünk Önmagunkban és az Univerzum rendező elvében. Mint azt már korábban is írtam, mindennek helye és ritmusa van a Tzolkinban. Minden okkal történik benne és ez összhangban van a mi egyéni születési ciklusunkkal (születési energiáinkkal). A Tzolkin 260 napját 5 darab 4 hullámvarázsból álló ciklusra is bonthatjuk, melyeket sorspalotáknak hívunk. Ezen 4es ciklusok is Rend szerint működnek. A most kezdődő sorspalota az adakozás sárga déli palotája, még pontosabban az Intelligencia terme. Az előző palota őrülete után, határozott felüdülést és enyhülést hoz ez az 52 nap. Az előző palotában
felismert, események gyökérokait megdolgozva új képességek, lehetőségek alakultak ki a Mag hullámban, melyeket most ebben a palotában tovább gondozunk. A Vörös Föld hullámvarázsában mindezt a tudás-magot termékeny táptalajba ültethetjük, majd ezt szeretettel gondozhatjuk (Fehér Kutya hullámvarázs), néha kigyomláljuk a gazt (Kék Éjszaka Hullámvarázs), hogy aztán megcsodálhassuk azt felemelő végeredményt, mely új lehetőségeket, új utat teremt (Sárga Harcos Hullámvarázs)… Na de ne szaladjunk ennyire előre!

A Vörös Föld hullámvarázs kulcsszavai a Jelenlét és a Stabilitás. Ez a 13 nap türelemre tanít, emlékeztet, hogy minden akkor és olyan formán lép be életünkbe, ahogyan és amikor arra mi készen állunk. A Vörös Föld energiáit támogathatjuk, azzal, ha összekapcsolódunk a 4 elem (föld, víz, tűz, levegő) valamelyikével és vagy meditálunk. Kertészkedjünk, tegyünk egy nagy kirándulást a természetben, jelentkezzünk (vagy szervezzünk) önkéntes szemétszedésre, vagy csak meditáljunk egy fa alatt. A lényeg, hogy kapcsolódjunk Föld-anyácskához és adjunk neki hálát mindazért a csodáért amit létrehozott világunkban. Tegyünk környezetünkért!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Most akciósan csak 6000 ft-ért!
Érdeklődni: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Egyesítek, hogy fejlődjek
Vonzva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés:
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.