KIN 155* Kék Kristályos Sas* 08.31* Galaktikus Aktiváló Portálnap

155-men-12Ma a reménnyel és elkötelezettséggel teli Kék Sas energiái látogatnak el hozzánk, hogy a GAP napok támogatásával összegezhessük az elmúlt 4 hullám kimenetelét. Most már minden csendes, elültek a hullámok (V.Kígyó, F.Tükör, K.Majom és S.Mag) így a mai Kristályos Sas minősége a remény és felismerések által hoz gyógyírt sebeinkre.

Az elmúlt időszak (4 hullámvarázs) kemény leckéi megtanítottak arra, hogyan hallgassunk ösztöneinkre (Vörös Kígyó), hogy felismerjük a bennünket bekorlátozó illúziókat (Fehér Tükör), hogy egy új perspektívát kapva (Kék Majom) felismerhessük belső értékeinket (Sárga Mag). A Sas ma madártávlatból mintegy rövidfilm lepergeti mindezt előttünk. Váljunk nyitottá és lássuk meg, hogy milyen átváltozáson mentünk át az elmúlt 50 napban. Ha úgy könnyebb, írjuk le, milyen új értéket, képességet fedeztünk fel magunkban, hogy a közelgő Vörös Föld hullámvarázsban mindezt leföldelhessük és kivirágoztathassuk.
Azonban ne feledjük azt sem, hogy a 2. Maja Holdhónapunk felénél járunk, mely célja éppen a kihívások, nehézségek fel- és elismerése, hogy aztán az év során mindezt teljesíthessük, megfejlődhessük. A nehézségekre, bukkanókra, szenvedésre mind-mind szükségünk van életünkben, hogy értékelni tudjuk a jót és általuk fejlődhessünk, erősödjünk.
Viktor Frankl (Logoterápia atyja) megfogalmazásában a szenvedés értelme: „Ha valamilyen helyzeten már nem áll módunkban változtatni, akkor a hozzáállásunkat kell megváltoztatni! A szenvedés megszűnik szenvedésnek lenni, amint értelmét látjuk!”
Ebből segít ma a Sas erőt és reményt építeni a tovább haladáshoz. A mai nap vezető ereje a Kék Kéz, így ezzel a kombinációval ma nemcsak, hogy pontot tehetünk az elmúlt 50 nap végére, de még egyszer aktiválódik egy igen erőteljes gyógyító minőség is.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Most akciósan csak 6000 ft-ért!
Érdeklődni: majaharmonia@gmail.com

Mantra: 
Szentelek, hogy teremtsek
Egyetemessé téve az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés: 
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.