KIN 118* Fehér Mágneses Tükör* 07.25* Időn kívüli nap

hunab_kuSzeretettel üdvözöllek az Időn kívüli, vagy Zöld napon. Mint azt már tudjuk, minden Maja év 13*28 napos ciklusokból áll. A Szoláris évhez (365 nap) fennmaradó plusz egy nap minden évben július 25-re esik. Ekkor ünnepeljük, meg az EGYséget különbözőségünkben. Emlékeznünk kell Emberi örökségünkre, ezen a Földön. Arra, hogy mindenki egyedi és megismételhetetlen; halhatatlan része egy nagyobb EGÉSZnek. Idén ez a Tükör Hullámvarázs első napjára esik, így a mai fontos felismeréseinkkel további 12 napot tudunk dolgozni.

A Mágneses Tükörrel ma egy új és igen erős ciklus veszi kezdetét, mely a szembesítésről, az illúziók leválasztásáról, vagyis a tisztán látásról szól. A mai napon mintegy mágnes vonzzuk be a témákat, amivel dolgunk van. Amikor ma valami, vagy valaki kibillent lelki egyensúlyunkból, tudatosan figyeljük meg önmagunkat, viselkedésünket, reakciónkat, hogy vajon a kiváltó ok hol található meg életünkben. Ez az időszak az ítélőképességünket edzi, formázza. Arra kér, hogy bírálat és ítélkezés helyett inkább nézzünk a tükör mögé. Mindenkinek megvan a maga Igazsága, mely eddigi élettapasztalatain alapul. A kulcsszavak az elfogadás, a felismerés és a felelősségvállalás. Ahelyett, hogy elítélnénk magunkat azért, mert eddig nem láttuk, vagy, hogy nem vettük észre, fókuszunkat fordítsuk inkább az AHA élményekre, a megértésre és dolgozzunk ki erre egy tervet! Figyelmesen szűrjük meg a beérkező információkat, mert ebben az időszakban nem csupán mi kaphatunk tükröt, de mi is tarthatunk másoknak! Ez igen sok konfliktust és érzelmi kitörést okozhat környezetünkben (is!), hisz az energia mindenkire hat, hittől, spiritualitástól függetlenül. A különbség az, hogy míg a Tudatos ember ezen érzelmi reakciókat felismeri, befogadja és feldolgozza -tanul belőle és a hasznára fordítja,- kilép a tagadásból, addig a Tudattalan, csupán érzelmileg reagál rá és még ha fel is ismeri érzelmi hullámzása okát, csak még mélyebbre nyomja el ezeket az érzéseket és tovább tocsog a tagadás mocsarában. A holnap induló Kék Lunáris Vihar éve ezt az energiát méginkább felerősíti, sőt tovább színezi vele a következő évünk témáját!

Éppen ezért egyéni céljaink mellett érdemes ma letisztáznunk és szanálnunk régi megoldási mintáinkat rossz szokásainkat, hogy helyüket új képességeinkhez méltó friss mintákkal töltsük fel.t

Zöld napi teendők:

  • Tisztítsuk meg testünk, lelkünk, szívünk: engedjük el a negatív érzéseinket, haragot, gőgöt, félelmet, kétkedést, önostorozást, stb.
  • Rendezzük kapcsolatainkat: béküljünk meg önmagunkkal és környezetünkkel. Gyakoroljuk a megbocsátást. A múltnak a múltban a helye.
  • Készítsünk tervet mi az, amit felajánlunk a közelgő Vihar évének? Mi az, amit készek vagyunk őszintén és tiszta szívvel elengedni, felajánlani fejlődésünk érdekében?

MÉG ELÉRHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT EGÉSZ ÉVEN ÁT.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra: 
Egyesítek, hogy visszatükrözzek
Vonzva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.