KIN 117* Vörös Kozmikus Föld* 07.24

1170347_orig-1Elérkeztünk a Fehér Mágneses Varázsló év utolsó napjához, melyet a Vörös Kozmikus Föld minősége kódol. A mai nap tökéletes lezárása ennek az évnek, csakúgy mint a Kígyó hullámvarázsnak. A Föld magában hordozza a Kozmikus bölcsességet, az összpontosult erőt és biztonságot. Visszairányít bennünket a jelen pillanatába, elősegítve az ítéletmentességet.

Az év utolsó napján elérkezett az idő, hogy megbékéljünk és elfogadjuk az elmúlt időszak eseményeit és tovább lépjünk. A mai nap fókusza a Jelenen van, az itt és most-on. Ma mindazt, amit eddig tanultunk, leföldelhetjük, beépíthetjük mindennapjainkba, hogy később, ha bármikor szükségünk van rá, elővehessük testi „tárhelyünkből”, emlékeinkből. Mindemellett ahogy azt Föld napokon már megszokhattuk, ma fontos útmutatókat kapunk a jövőre nézve. Fontos, hogy a jeleket, ne akarjuk mindenáron megérteni, elemezni. Adjunk nekik teret és időt nekik a kibontakozásra. Tudatosítsuk jelenlétüket, de ne akarjuk irányítani az eseményeket; ne feledjük ma még mindig a Varázsló évében járunk. Ma kifejezetten él a kevesebb néha több mondás. Ezzel meg is alapozzuk a holnap induló Fehér Tükör hullámvarázs témáit, és így egy kicsit felkészülhetünk a Vihar évére is, melyben a legfontosabb a földeltség lesz! De mindez még várhat, hisz előbb a mai napot kell teljességében megélni! „Carpe diem!- Élj a mában!” Járjunk ma nyitott szemmel és lássuk meg a mindennapi csodákat az életünkben!

A mai nap energiáit nagyban elősegíthetjük, például a Földanyánk felé mutatott hálával. Adjunk vissza egy kicsit a természetnek és dolgozunk a négy elem (föld, víz, tűz, levegő) valamelyikével. Kertészkedjünk, kiránduljunk, és közben ügyeljünk erdeink/környezetünk tisztaságára. Tudatosan kapcsolódjunk össze Gaiaval –a Földanyácskával- és küldjünk felé szeretetet és hálát, amiért ilyen hősiesen állja értünk a küzdelmet.

MÉG ELÉRHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT EGÉSZ ÉVEN ÁT.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Kitartok, hogy fejlődjek,
Túlhaladva az egyidejűséget.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
A jelenlét kozmikus tónusával.
Engem a születés ereje vezet utamon.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a korona csakráig mozognak, majd vissza a szív csakrához (ismételd háromszor).
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.