Kin 100 * Sárga Szoláris Nap*07.07

sun-star-photo-Alea-RainA Sárga Ember hullámvarázsban megjelenő Sárga Nap minősége arra figyelmeztet, hogy nem elegendő az, hogy felismertük a bennünk rejlő potenciákat, kezünkben a kulcs a megvalósításhoz és hogy elméletben már tudjuk mivé lehetnénk általa. Mindez mit sem ér, ha nincs meg hozzá az Akarat a Cselekvés és az események Elfogadása! Ne azon siránkozzunk, ami elveszett, hanem vállaljuk fel a felelősséget mindazért, mely immáron a birtokunkban van!

A Sárga Nap ma az elfogadást és a feltételnélküliséget hozza el számunkra. Segít elfogadnunk döntésein kimenetelét. A Sárga Ember ugyanis a Szabad Akaratot képviseli, a döntést, mely köztünk és célmegvalósításunk között áll. Dönthetünk úgy, is hogy nem cselekszünk, hisz ez is egy döntés, de úgy is, hogy hátrahagyva aggályainkat lelkesen belevágunk a cselekvésbe. Hisz mi a legrosszabb ami történhet? Elbukunk. Lehet épp az lesz a megoldás jelenlegi élethelyzetünkre, „amiben” felbuktunk! Ha mindezt nem kudarcélményként, hanem lehetőségként, tanításként azonosítjuk, visszatértünk a „kályhához”! NEM VESZTHETÜNK! A Nap tanítása abban áll, hogy „egy kalap alá vesz” mindent és mindenkit. Egyformán süt le a mintapolgárra és a csibészekre is. Nem tesz különbséget. Éppen ezzel tanít az elfogadásra. Vállajuk fel büszkén és szeretettel önmagunk Fényét és a bennünk megszületett elhatározásokat! Engedjük el a félelmeinket, a maximalizmust, azt hogy mindent tökéletesen tudjunk megélni. Árnyékrészeink, „kudarcaink (?)” éppúgy hozzánk tartoznak, mint Fényrészeink.

Forduljunk ma önmagunk és környezetünk felé is megengedő és feltételmentes Szeretettel. Az Élet végtelen körforgásában ahol most vagyunk, minden teljes, egész és tökéletes!

JÚLIUS 26-ÁN ÚJ ÉV INDUL, MELYET A KÉK LUNÁRIS VIHAR MINŐSÉGE KÓDOL.
MÁR ELŐRENDELHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT.
A KARKÖTŐK ELÉRHETŐEK FEHÉR ÉS FEKETE ALAPPAL EGYSÉGESEN 3200 FT-ÉRT, VAGY
TELI KARKÖTŐKÉNT 4200 FT-ÉRT.
ÉRDEKLŐDNI: MAJAHARMONIA@GMAIL.COM

Idén is megtartjuk Évindító napunkat, melyre szeretettel várunk! 

 

Mantra:
Pulzálok a megvilágosítás érdekében
Megvalósítva az életet.
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.