KIN 101* Vörös Planetáris Sárkány* 07.08

sárkányA Planetáris Sárkány minőségével ma kiteljesedik az Ember Hullámvarázsunk témája. Ma újra össze kell kapcsolódnunk a kiindító motivációinkkal, hogy a végeredményt finomra hangoljuk. A mai nap legfőbb feladata a bizalom kiépítése. Bízni önmagunkban és bízni abban, hogy a Világmindenségben rend uralkodik. Minden akkor és úgy lép be életünkbe, ahogyan és amikor arra fejlődésünk szempontjából a legnagyobb szükségünk van.

Lassan elérkezünk a Tzolkin legintenzívebb szakaszához (3. palota), melyben (4 Hullámvarázson), 52 napon át a Galaktikus Aktiváló Portálnapok (2*10 napig) illetve a kettő között (20 napon át) a MAG napok váltják majd egymást. Ezen rendkívül intenzív időszak alatt hatalmas előrelépést tehetünk fejlődésünk érdekében, de mindehhez mérhetetlen alázatra és kitartásra lesz szükségünk. A Vörös Sárkány mindig valami új dolog kezdetét is jelenti, feltölt bizalommal és lelkesedéssel. Mindezek mellett ma előtérbe kerül a bizalom kérdésköre is: Vajon képesek vagyunk bízni önmagunkban, a világban és a Mindenség gondosságában? Merünk e nyitottá, befogadóvá válni mindarra, ami felénk áramlik? Üresítsük ki elménket és bensőnket, és hagyjuk, hogy az Ember kicsúcsosodó energiái megmutathassák nekünk a valódi biztonság és megelégedettség érzéseit. Használjuk ki a mai napot arra, hogy önnön igényeinket szem előtt tartva töltekezzünk és felkészüljünk az előttünk álló időszakra, hiszen ahhoz, hogy gondoskodni, segíteni tudjunk másokon, először nekünk Önmagunkat kell feltölteni fénnyel és energiával.  Ajándékozzuk meg magunkat, -akár egy süteménnyel, egy kellemes zene meghallgatásával, a kedvenc filmünk megnézésével- hogy ezzel is kifejezzük önmagunk felé szeretetünket, és a fáradozásainkért érzett hálánkat.

JÚLIUS 26-ÁN ÚJ ÉV INDUL, MELYET A KÉK LUNÁRIS VIHAR MINŐSÉGE KÓDOL.
MÁR ELŐRENDELHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT.
A KARKÖTŐK ELÉRHETŐEK FEHÉR ÉS FEKETE ALAPPAL EGYSÉGESEN 3200 FT-ÉRT, VAGY
TELI KARKÖTŐKÉNT 4200 FT-ÉRT.
ÉRDEKLŐDNI: MAJAHARMONIA@GMAIL.COM

Idén is megtartjuk Évindító napunkat, melyre szeretettel várunk! 

Mantra:
Tökéletesítek, hogy tápláljak,
Előállítva a létet.
Lepecsételem a születés bevitelét,
A megnyilvánulás planetáris tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.