KIN 99* Kék Galaktikus Vihar* 07.06

663cfe907d1f47cf00fb30be7426199fA Galaktikus tónusú nap, a siker és visszajelzés napja. Ma ugyanis visszatérnek az előző -a Kék Vihar -hullámvarázs ismerős témái, konfliktusai, csak hogy teszteljék, mi mindent tanultunk és mindazt hogyan kamatoztatjuk mindennapjainkban. Ha kevésnek bizonyul, ma lehetőséget kapunk a további gyarapodásra, ha viszont elértük azt a szintet, ahol a Mindenség össze tud velünk kapcsolódni, megtapasztalhatjuk a sikert és a könnyed továbbhaladást.

A mai nap tehát ismét az elengedésre szólít fel bennünket, arra, hogy a ma felszínre került „zavaró tényezőket” is elengedhessük. A tegnap felfedezett illúziókat, ma adjuk át a Vihar tisztító energiáinak, hogy átélhessük a felszabadulás érzését, azt az ürességet (kiürültséget), melyet majd a Sárga Ember hullámvarázs kiteljesedésekor, a Mindenség tölt ki támogató energiáival. Nagyon fontos, hogy összekapcsolódva a Szellemi vezettetéssel, nyitottá váljunk, és megkeressük belső középpontunkat. Merüljünk el önmagunkban és vállaljuk a felelősséget mind sikereinkért, mind a kudarcainkért, hisz mindkettőt mi magunk hoztuk létre. Ahogy a Vihartól már megszokhattuk, egy igen felkavaró nap előtt állunk, jobb lesz korán felvérteznünk magunkat, egy rövid meditációval, pozitív megerősítésekkel és alázattal. Ma a Galaktikus tónus hozta aktivitás sokkal inkább befelé hat, vagyis kifelé nemigen lesz látványos a haladás. Idézzük fel az előző hullámvarázsban tanultakat és alkalmazzuk szaporán: Vagyis találjunk vissza belső erőközpontunkba és onnan töltekezzünk. Erősítsük meg hitünket és hagyjuk, hogy a Vihar tegye a dolgát; vigyen, amit csak vinni akar, hisz tudjuk mindez később még a javunkat szolgálja. A nagy egész nézve ennek most van itt az ideje, hisz a 13. hónapun majd’ felénél járunk. Ez most a letisztulás időszaka. Gondoljunk a Főnix madárra. Egy dolog csak állandó ebben a világban: A Változás! Minnél előbb el tudjuk ezt fogadni, annál nagyobbat lendít rajtunk a rendszer.

JÚLIUS 26-ÁN ÚJ ÉV INDUL, MELYET A KÉK LUNÁRIS VIHAR MINŐSÉGE KÓDOL.
MÁR ELŐRENDELHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT.
A KARKÖTŐK ELÉRHETŐEK FEHÉR ÉS FEKETE ALAPPAL EGYSÉGESEN 3200 FT-ÉRT, VAGY
TELI KARKÖTŐKÉNT 4200 FT-ÉRT.
ÉRDEKLŐDNI: MAJAHARMONIA@GMAIL.COM

Idén is megtartjuk Évindító napunkat, melyre szeretettel várunk! 

 

Mantra:
Harmonizálok, hogy katalizáljak
Formálva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.