KIN 042* Fehér Elektromos Szél* 05. 10

windA mai napon, amolyan Isteni fuvallatként lép be életünkbe a Fehér Elektromos Szél. Végig simít testünkön, lelkünkön, lefújva róluk a feledés porát. Összekapcsolódva belső vezetőnkkel, a tegnapi kétségek helyét, ma a bizonyosság váltja fel.

A Sárga Nap Hullám Önérvényesítéséhez szükségünk lesz az Önkifejezés elsajátítására, ebben lesz ma segítségünkre az Elektromos Szél. A Sárga Nap minőség kérdése: „Ki vagyok Én?” erre az alap kérdésre, már rengeteg önismereti kurzus keresi a választ. Azzal azonban, hogy hogyan is kommunikáljuk ki mindezt, már csak kevesen foglalkoznak. Mint azt már tudjuk, a kimondott szónak és –mivel minden ezzel kezdődött- gondolatnak teremtő ereje van. Ez különösen igaz a Szél napokon, ezért a mai nap, kicsit visszaterel bennünket a Szellemi minőségeinkhez. Segít újra összekapcsolódnunk belső hangunkkal. Használjuk helyesen és bölcsen ezeket a hatékony eszközöket. Ha szükséges, programozzuk át belső monológunkat is pozitív felhangúvá: „Elismerem és szeretem Önmagam!” „Bármire képes vagyok, amit eltervezek!” „Biztonságos itt lennem!” és így tovább. A lényeg, hogy mindez megerősítse Én-tudatunkat, hogy a Nap hullámvarázsban kiteljesedhessünk.

A mai nap feladata tehát az, hogy elcsendesedjünk, zárjuk ki a zavaró gondolatokat, az aggodalmat. Kezdjük a mai napot egy könnyű légző gyakorlattal, hogy elménket a helyes mederbe tereljük. Hozzuk egyensúlyba szívünk és elménk hangját, hogy eljuthasson hozzánk Szellemi vezetőnk üzenete. Helyezkedjünk bele a Jelen pillanatába és vegyük észre a környezetünket. Lássunk, ne csak nézzünk! Figyeljünk, ne csak hallgassunk! Mondandónk mindig legyen őszinte, tiszta szándékú és lényegre törő. Mellőzzük a fecsegést, a mis-másolást, a pletykát. A Nap hullámvarázsban megjelenő Szél ma a türelemre és az elfogadásra tanít, arra, hogy legyünk nyitottak és befogadók mások igazságára is. Konfliktus helyzetekben pedig, helyezkedjünk a másik nézőpontjába és lássuk meg, hol találkozik kettőnk igazsága. Felesleges ego-harcok helyett törekedjünk konszenzusra, leljünk rá az arany középútra.

Maradj Otthon Akció:

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Aktiválok, hogy kommunikáljak
Megkötve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.