KIN 041* Vörös Lunáris Sárkány* 05. 09

love-of-man-and-womanA Lunáris tónussal mindig belép a hullámba az ellenpólus, a kihívás, mely esetünkben a Vörös Sárkány. Ez nem meglepő, hisz míg a Nap, a Férfi erőt, az Ősapai minőséget képviseli -erőt és, magabiztosságot sugárzó-, addig a Sárkány egy sokkal finomabb, befogadóbb, biztonságot és gondoskodást nyújtó minőséget képvisel – vagyis ő testesíti meg az Ősanyát. Világunkban minden duális, vagyis ha létezik egy/ a valami, akkor kell lennie egy ellenpárnak is. Hisz nem tudnánk értékelni a fényt, ha nem ismernénk a sötétséget. Ezt tudatunkban tartva figyeljük meg a mai napot, hogy milyen nehézséggel találkozunk, mert ez mutatja meg, hogy mi az, ami hiányzik teljességünkhöz.

A Sárkány a mindenség forrása, új kezdeteket hoz, ugyanakkor felhívja figyelmünket arra, hogy szolgálat közben ne oldódjunk fel teljesen a problémákban, hanem törekedjünk az egyensúly megtartására! Megtanít bízni saját belső folyamatainkban és türelemre int.  Ahhoz ugyanis, hogy a 10. napon beérhessen a Sárga Nap hullám témája (Feltétel nélküli szeretet, Önbecsülés, önérvényesítés és önnön fényünk kisugárzása), szem előtt kell tartanunk saját igényeinket és meg kell tanulnunk bízni –mind önmagunkban mind a Rendben. Figyeljünk arra, hogy hogy csak annyit vállaljunk magunkra, mellyel még nem károsítjuk Önmagunk igényeit, szükségleteit.

Vessük magunkat bele ebbe az új felfedezésbe. Lássuk meg milyen „akadályok” gördülnek ma elénk, hogy megismerhessük a másik pólust is. Csakis így találhatjuk meg a kiutat, mely elvezet bennünket célunkhoz. Higgyünk célunkban és képességeinkben! Építsük ki magunkban az eredendő bizalmat és nem érhet baj!

Maradj Otthon Akció:

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Polarizálok, hogy tápláljak.
Stabilizálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.