KIN 043* Kék Önálló Éjszaka* 05. 11* Galaktikus Aktiváló Portálnap

inner-sun-300x300A Sárga Nap Hullámvarázsban megjelenő Kék Éjszaka minősége ma a GAP napok erejével felvértezve segít szembe néznünk árnyrészeinkkel és mindazzal, ahogyan bíráljuk, ostorozzuk magunkat. Azáltal, hogy felismerjük a kiváltó okokat és a fénybe emeljük őket, előtűnnek azon lehetőségek is, amiket nyerhetnénk, hogy ha „túllépnénk” ezeken a látszólagos akadályokon. A mai nappal, így megteremthetjük azt a biztonságos alapot, ami megtart majd bennünket feladataink során.

A Kék Éjszaka napjai mindig az elmélyülésről szólnak. Ilyenkor érdemes a felszín alá tekinteni kissé, legyen ez akár önismeret, akár a mindennapi életünkből egy megoldandó feladat. Mai rohanó világunk sajnos igen felszínes. Szinte mindent csak félig viszünk végig, azt is csak a látszat kedvéért. Ez motiválja cselekvéseinket, vagyis inkább a tétlenségünket. Tétlenség, ám mégis ez megint csak a látszat, hisz tudat alatt rengeteg energiát pazarolunk el azzal, hogy félelmeinket, kétségeinket, vagyis a valódi okokat elnyomjuk. Ugyanazzal az erőfeszítéssel, mellyel ezt a „látszat pékséget” fenntartjuk, akár a dolgok mélyére is áshatnánk és megszüntethetnénk a kiváltó okokat. Figyeljük meg, hogyan ítéljük meg önmagunkat, hogyan nyilatkozunk magunkról a külvilág felé, ugyanis önmagunk becsmérlése, másokhoz hasonlítgatása akadályozza meg saját belső bölcsességünk elérését. Szabaduljunk meg a címkézéstől, az ítélkezéstől, önostorozástól hogy átkelhessünk ezen az illúzión és hozzáférhessünk belső erönkhöz. Előfordulhat, hogy ma kissé érzékenyebbek leszünk, hiszen ezek a falak már sok-sok éve állnak és veszik körül szívünket, de most van itt az idő, hogy ezzel szembe nézzünk és határozott lépéseket tegyünk!

Maradj Otthon Akció:

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Meghatározok, hogy álmodjak.
Megszabva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét
A forma önálló tónusával.
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok. Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason. A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés:
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.