KIN 196* Sárga Mágneses Harcos * 01. 24

szellemi-harcos-c3b6svc3a9nyA mai Újhold minőségével felerősödve veszi kezdetét a Sárga Harcos Hullámvarázs! A következő 13 napban a kegyelem, a bátorság, és a belső hangunkba vetett bizalom kérdéskörével fogunk dolgozni. Mindezt az Újhold első fázisa is támogatja a megtisztulás, újrakezdés, újjáéledés felturbózott energiáival. Éppen ezért ma érdemes fokozott figyelmet fordítanunk testünk és tudatunk üzeneteire!

A Harcos Hullámvarázzsal, elérkezett az idő, hogy mindazon új és régi, de letisztított képességeinkért, melyekre az elmúlt napokban szert tettünk, végre felelősséget vállaljunk. Ez az időszak arra bíztat, hogy hangoljuk össze szívünk és elménk útját és bízzunk a misztikus intelligenciánkban. Hallgassunk a belülről érkező hangra, mely lehet, most lehet kissé bizonytalannak tűnhet hisz, eddig nemigen figyeltünk rá. Előfordulhat, hogy sokkal inkább hallatszik motyogásnak, mintsem tiszta utasításnak. A feladatunk a következő napokban, hogy mindezt helyre állítsuk! Meg kell tanulnunk újra hinni a Szellem erejében és legfőképp Önmagunkban! Ha kétséget érzünk, tisztítsuk meg elménket, meditáljunk. Kapcsolódjunk össze Szellemi esszenciánkkal és hangoljuk össze szívünk és elménk útját. Tegyük fel önmagunknak az egyetemleges kérdést: „Ki vagyok én és mi szívem legigazabb vágya?” Ügyeljünk arra, hogy kérdéseinkre a válaszokat, ne kívülről, környezetünktől várjuk, hanem önmagunkban keressük meg! Csakis így kerülhetjük el azt, hogy Életutunkon felesleges kitérőket, kerülőket tegyünk. Bízzunk a Szellemi vezettetésben, hogy mindent megad, amire szükségünk lehet, és bízzunk belső hangunkban, érzelmeinkben, a pillanatról pillanatra történő vezettetésben.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
planetáris kutya_karkoto

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Egyesítek, hogy kérdezzek
Vonzva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.