KIN 195* Kék Kozmikus Sas * 01. 23

sasA Kozmikus Sas minőségével zárjuk ezt az érzelmekben gazdag Hullámvarázst. Az elmúlt 13 nap során az Éjszaka minőségével dolgoztunk. Akár akartuk akár nem, akármennyire is tudatosan élünk vagy épp nem hiszünk, azért csak be-belopódzott szívünkbe és életünkbe témája. Belső korlátjainkat, félelmeink határait feszegettük, egy jobb megértés és áttörés végett. A Kozmikus Sas segítségével, ma mindezzel megbékélve végre tovaszárnyalhatunk az új remények felé.

A Kék Sas mindig méltó befejezése az Éjszaka hullámvarázsnak. Az elmúlt napok során az álmok és árnyak tudatalatti okát kerestük és dolgoztuk fel, melyek elvezettek jelenlegi élethelyzetünkhöz, ma pedig a Sas, előre vetíti, hogy mindezek megfejlődésével hová juthatunk el. A mai nap a remény és a bizakodás érzésével ajándékoz meg látomások és víziók formájában. Vizsgáljuk meg az újonnan felfedezett belső értékeinket és azt, hogy hogyan tudjuk mindezt a jövőben tovább fejleszteni. Fogalmazzuk meg új céljainkat, és kezdjük el vizionálni az odáig vezető utat. Higgyünk Önmagunkban és képességeinkben, tudatosítsuk, hogy biztonságos itt lennünk és engedjünk el minden kételkedést, aggódást.

Az Éjszaka hullámvarázsban megjelenő Sas minősége tehát segít megvalósítani álmainkat! Merjünk nagyot álmodni és engedjük meg magunknak, hogy mindez be is következzen. Higgyünk Önmagunkban, megérzéseinkben és vállaljuk a felelősséget a bennünk rejlő lehetőségeinkért, hogy a következő a Sárga Harcos Hullámban mindezt valóra is válthassuk!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
planetáris kutya_karkoto

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra: 
Kitartok, hogy teremtsek
Túlhaladva az elmét
Lepecsételem a vízió kimenetét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés: 
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.