KIN 197* Vörös Lunáris Föld * 01. 25* Galaktikus Aktiváló Portálnap

earthweb_constanzaehrenhausA mai Lunáris Föld a kihívásokkal motivál bennünket. Ugyanis most, hogy már látjuk, milyen eszközeink vannak céljaink eléréséhez, már „csupán” az van hátra, hogy meghatározzuk a „hogyant”. Ehhez azonban pontosan ismernünk kell a célunk ellenpólusát, a buktatókat is.

A Föld, ma a váratlan eseményeken keresztül mutatja számunkra az utat. Legyünk felkészülve arra, hogy spontán tudjunk reagálni a „véletlen szerű” helyzetekere. Találjuk meg belső középpontunkat az jelen pillanatában és ügyeljünk arra, hogy figyelmünk ne kalandozzon el se a múltba, se a jövő eseményeibe. Egyszerűen összpontosítsunk és legyünk nagyon éberek. Mindazonáltal ne akarjunk minden eseményt, találkozást megmagyarázni és ne lássunk bele többet, mint ami. Adjunk időt és teret ahhoz, hogy ezek az események kibontakozhassanak előttünk. A mai nap türelemre int! Haladjunk együtt a pillanat áramlatával, ne kapkodjunk és ne is sürgessünk ma semmit. Mindennek történésnek megvan a maga tempója, melyből nem szabad kizökkenteni. Mindent a maga idejében.

A mai nap, egy GAP nap is egyben, így különösen ajánlott tudatosan is leföldelődni, meditálni, vagy csupán közvetlen kapcsolatot teremteni Földanyánkkal egy séta alkalmával. Összpontosítsuk tudatunkat, térjünk vissza az Egységbe, a Föld erőközpontjába: a Vasmagkristályába. Ahogy újra összeköttetésbe kerülünk a Földdel megértjük a miérteket, azt hogy a dolgok nem véletlenül bukkannak fel az életünkben. Tekintsünk ezekre ítélkezések nélkül, hogy megmutatkozhasson a valódi irányt.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
A Karkötők bűvöletében

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Polarizálok, hogy fejlődjek
Stabilizálva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.