KIN 194* Fehér Kristályos Varázsló * 01. 22.

artist-unknown-wizardLecsendesültek az Éjszaka hullámvarázs energiái így ma a felismerések által léphetünk tovább, melyet a Kristályos Varázsló tesz lehetővé. Ahogy a természetben apálykor visszahúzódik a tenger és a parton felfedezhetők lesznek a tenger ajándékai, ugyanúgy ma láthatóvá válik mindaz, amit az elmúlt napok a felszínre hoztak és tanulságként magunkkal vihetünk.

Most hogy elcsitultak az érzelmeink, felismerjük félelmeink valódi okát, az elmúlt napokban megláthattuk, megvizsgálhattuk, milyen gondolatok, érzelmek, vágyak motiválnak minket cselekedeteinkben, illetve a nem cselekvéseinkben. Ezáltal nagyobb rálátást kapunk arra, hogyan is dolgozhatnánk fel mindezt másként, hogy ne mindig ugyanazt az eredményt kapjuk. A Varázsló mai energiája arra buzdít, hogy engedjük el az irányítást és bízzunk a Szellemi gondviselés erejében. Amint megnyílunk az Isteni akaratnak, minden természetes módon a helyére kerül. Legyük tudatában, hogy ami a nagyobb mintát szolgálja, az bennünket is szolgál, és ezzel a tudással összhangban cselekedjünk. Amint a saját akaratunk összhangba kerül a Felsőbb akarattal, megszületik a varázslat! Legyünk ma őszinték mind önmagunkkal, mind környezetünkkel szemben.

Meditációban kapcsolódjunk ma össze belső Mágusunkkal és engedjük neki megláttatni mindazt az értékes képességet, mely bennük van. A Varázsló ma megtanít bennünket, hogyan lehet ezt a bennünk rejlő hatalmat felelősségteljesen használnunk úgy, hogy azzal ne csak Önmagunk igényeit, de a Nagyobb célt is szolgáljuk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
planetáris kutya_karkoto

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra: 
Szentelek, hogy varázsoljak
Egyetemessé téve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .