KIN 193* Vörös Spektrális Égenjáró * 01. 21

planetary-alignment-vörös földA Kék Éjszaka Hullámvarázs 11. napján a Spektrális Égenjáró energiával fogunk dolgozni, mely segítségünkre lesz leválni az eddigi témákról, hogy az eddig tapasztaltakat elkezdhessük felismerni és tanulságaikat beépíteni mindennapjainkba (kristályos tónus), majd lezárni és elengedni a régi mintákat (kozmikus tónus). A mai napon tehát elindulunk visszafelé, lelkünk mélységeiből, magunkkal hozva mindazt a kincset, tapasztalást és élményt, melyet önmagunk felfedezése okozott.

Az Égenjáró a Maja szinkronárium felfedezője, útkeresője. Mindig kíváncsi, mindig tudásra, új ismeretre szomjas minőség. Engedjünk ma ennek a nyughatatlan keresésnek és engedjük, hogy új utakra vezessen bennünket. Előfordulhat, hogy nehezünkre esik az elmúlt napok (kifelé)passzív energiái után felvenni az Égenjáró aktivitását, sőt lehet inkább még inkább visszahúzódnánk a kis vackunkra, nyalogatni az elmúlt napok sebeit, de álljunk ellent eme kísértésnek! Igyekezzünk ma egyensúlyt teremteni kint és bent, valamint a mások szolgálata és önmagunk igényi között. Kint vár ránk egy új Világ, mely – belső munkálatainknak köszönhetően, – immáron másként fest és csak ránk vár, hogy felfedezhessük ezt az új látképet. Engedjük el az elmúlt napok érzelmi drámáit és fájdalmait, hogy ez ne kössön meg bennünket. Tovább kell lépjünk, de ezt csakis úgy tehetjük, ha a jelen pillanatban élünk!

Ez a hullám sok mindent előhozott mindenkiből, olyan felismerések születhettek önmagunk kapcsán, melyek eddig rejtve voltak előttünk. Használjuk ezeket a ráébredéseket, és építsük be életünkbe a levont tanulságokat. Vizsgáljuk meg, életünket milyen területen érdemes átformálni ahhoz, hogy mindaz a miénk lehessen, amire vágyunk, vagy amit szeretnénk megtenni.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
planetáris kutya_karkoto

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra: 
Feloldok, hogy felderítsek
Szabaddá téve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés: 
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .