KIN 041* Vörös Lunáris Sárkány* 08.22

1-Q9FNo1GfnQUfw4kyRWqbcQA Lunáris tónussal mindig belép a hullámba az ellenpólus, a kihívás, mely esetünkben a Vörös Sárkány. Ez nem meglepő, hisz míg a Nap, a Férfi erőt, az Ősapai minőséget képviseli -erőt és, magabiztosságot sugárzó-, addig a Sárkány egy sokkal finomabb, befogadóbb, biztonságot és gondoskodást nyújtó minőséget képvisel – vagyis ő testesíti meg az Ősanyát. Világunkban minden duális, vagyis ha létezik egy/ a valami, akkor kell lennie egy ellenpárnak is. Hisz nem tudnánk értékelni a fényt, ha nem ismernénk a sötétséget. Ezt tudatunkban tartva figyeljük meg a mai napot, hogy milyen nehézséggel találkozunk, mert ez mutatja meg, hogy mi az, ami hiányzik teljességünkhöz.

A Sárkány a mindenség forrása, új kezdeteket hoz, ugyanakkor felhívja figyelmünket arra, hogy szolgálat közben ne oldódjunk fel teljesen a problémákban, hanem törekedjünk az egyensúly megtartására! Megtanít bízni saját belső folyamatainkban és türelemre int.  Ahhoz ugyanis, hogy a 10. napon beérhessen a Sárga Nap hullám témája (Feltétel nélküli szeretet, Önbecsülés, önérvényesítés és önnön fényünk kisugárzása), szem előtt kell tartanunk saját igényeinket és meg kell tanulnunk bízni –mind önmagunkban mind a Rendben. Figyeljünk arra, hogy hogy csak annyit vállaljunk magunkra, mellyel még nem károsítjuk Önmagunk igényeit, szükségleteit.
A mai nappal véget ér az év első hónapja, így ezzel a minőséggel már érezhetővé válik a 2. hónap energiái is, melyet a Fehér Elektromos Szél kódol majd. Itt belép majd a kommunikáció és a szent hármasság a mindennapjainkba, így ma, -kilépve a fizikai síkról- már megérezzük a Szellemi minőségeket is.

Vessük magunkat bele ebbe az új felfedezésbe. Lássuk meg milyen „akadályok” gördülnek ma elénk, hogy megismerhessük a másik pólust is. Csakis így találhatjuk meg a kiutat, mely elvezet bennünket célunkhoz. Higgyünk célunkban és képességeinkben! Építsük ki magunkban az eredendő bizalmat és nem érhet baj!

Csatlakozz Évkövető csoportunkhoz és légy aktív részese életed alakításában!
Az idei csomag különlegessége, hogy nemcsak a Fehér Mágneses Varázsló év követését támogatja, hanem a teljes 13 éves ciklust megélését is tudja segíteni.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést. Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Még elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyekről bővebben a linkekre kattintva olvashatsz! 

Mantra:
Polarizálok, hogy tápláljak.
Stabilizálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.