KIN 042* Fehér Elektromos Szél* 08.23

71c540fd89589e18c67b9f3932bdb7c6Elérkeztünk a Mágneses Varázsló évünk 2. hónapjához, melyet az Elektromos Szél ereje kódol. A következő 28 napot ez a csodás folyamat (1 év, 2. hónap, 3-as tónus) határozza meg.  Az Elektromos Szél napján gondolataink mindig kicsit csapongóbbak, néha pedig kissé elvontabbak lehetnek.

A Nap Hullám Önérvényesítéséhez szükség van az Önkifejezés elsajátítására, ebben lesz ma segítségünkre az Elektromos Szél, mely a tiszta őszinte kommunikációra hívja fel figyelmünket. Így segít összekapcsolódnunk a Szellemi útmutatással, mely kivezet bennünket a kétségek közül.
A mai napot szenteljük a Tiszta kommunikációnak. Csevegés helyett fontoljuk meg szavainkat, udvarias „mis-másolás” helyett tisztázzuk nézetkülönbségeinket. De ami még ennél is fontosabb, az a belső kommunikáció. A Sárga Nap miatt megjelenhet bennünk egyfajta kisebbségi érzés, ítélkezés önmagunkkal szemben (is). Tudván tudva, hogy a kimondott szónak és gondolatnak is teremtő ereje van, ügyeljünk hát belső kommunikációnkra! Programozzuk át belső monológunkat pozitív felhangúvá: „Elismerem és szeretem Önmagam!” „Bármire képes vagyok amit eltervezek!” „Biztonságos itt lennem!” és így tovább. A lényeg, hogy mindez megerősítse Én-tudatunkat, hogy a Nap hullámvarázsban meg tudjuk mutatni igaz valónkat. Ha tehetjük, meditációban kapcsolódjunk össze szellemünkkel és innen kiindulva kommunikáljunk. Ha nincs időnk meditálni, keressünk szél zúgására emlékeztető meditációs zenét és pár percig koncentráljunk csak erre. Kapcsoljuk ki elménket, engedjük el a mindennapos „háttérzajokat”.

Előfordulhatnak ma félreértések, mely a Fehér Szél napjain teljesen természetesek. Ne felejtsük el, hogy nem csak a mi igazságunk létezik. Mindenkinek meg van a saját maga igazsága, mely az eddigi élettapasztalatára épült, ahogy a miénk is a miénkre. Konfliktus helyzetben, alkalmazzunk hasi légzést és vegyünk 2-3 mély levegőt. Csak utána reagáljunk, ne indulatból. Váljunk nyitottá és megértővé és engedjük el az ítélkezést. Lássuk meg, hogy hol találkozik kettőnk igazsága.

Csatlakozz Évkövető csoportunkhoz és légy aktív részese életed alakításában!
Az idei csomag különlegessége, hogy nemcsak a Fehér Mágneses Varázsló év követését támogatja, hanem a teljes 13 éves ciklust megélését is tudja segíteni.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést. Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Még elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyekről bővebben a linkekre kattintva olvashatsz! 

Mantra:
Aktiválok, hogy kommunikáljak
Megkötve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.