KIN 039* Kék Kozmikus Vihar* 08.20* Galaktikus Aktiváló Portálnap

05aaef6399f8f6eb179c2441c125e07b--physics-quotes-tolle-bilderA Kék Kéz hullámvarázst a Kék Kozmikus Vihar napjával zárjuk. Az elmúlt 13 napban, a Kék Kéz biztosította a kiteljesedés és gyógyulás folyamatát. Rendet teremtettünk lényünk belső részeiben, leporoltunk mindent, amivel egy ideje már nem foglalkoztunk, lezártunk a nyitott dolgainkat, ezáltal energiát nyertünk, hogy újult erővel léphessünk át a következő hullámvarázsunkba, melyet a Sárga Nap kódol.

Lassan zárul évünk első, legmeghatározóbb hónapja. Használjuk ki ezt a mai napot arra, hogy visszatekintünk és rendet tegyünk, nem csupán az elmúlt 13 nap, de az elmúlt 2 Hullámvarázs eseményeiben is. Lássuk meg, milyen témákat hozott fel a belső varázslónk, mi az, amivel az idei évben többször is foglalkoznunk kell. Tegyük tisztába a fogalmakat/témákat, ha szükséges akár írjuk is le, tervezzük meg évünk célkitűzéseit. A Vihar ma segít mindezt letisztítani, átalakítani bennünk az elmúlt időszak eseményeit, hogy a holnap induló Sárga Nap Hullámvarázsban Főnix madárként születhessünk újjá. Ahogy a Vihar napokon már hozzá szokhattunk, igen érzelmes és felkavaró nap elébe nézünk. Tartsuk meg belső erőközpontunkat, álljunk bele és hagyjuk, hogy a Vihar magával ragadjon mindent, ami hátráltathat bennünket, az eltervezett utunk során.

Kezdjük a mai napot egy rövid elcsendesedéssel, vagy meditációval, hogy visszataláljunk belső erőközpontunkba. Innen erőt merítve könnyebben szembe tudunk nézni az elengedés érzésével. Higgyünk és bízzunk a Mindenség erejében, mely vezet utunkon, még ha néha úgy tűnik is, hogy viharfelhők takarják el a Reményt. A felhők felett mindig kék az ég!”

Csatlakozz Évkövető csoportunkhoz és légy aktív részese életed alakításában!
Az idei csomag különlegessége, hogy nemcsak a Fehér Mágneses Varázsló év követését támogatja, hanem a teljes 13 éves ciklust megélését is tudja segíteni.

Még elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyekről bővebben a linkekre kattintva olvashatsz! 

Mantra:
Transzformálok az újjászületés érdekében
Mozgásba hozom a tisztító esőt
Lepecsételem az önmegújulás végkifejletét
A megtisztulás kozmikus tónusával.
Engem a bőség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.