KIN 038* Fehér Kristályos Tükör* 08.19

mirrorpoolA Fehér Kristályos Tükör napjára ébredtünk, mely magával hozza a szükséges felismeréseket. A Kéz hullámvarázsban megjelenő Tükör, ma ráébreszt, az elmúlt napok tanulságára, az okokra melyek miatt addig halogattunk, sérültünk. Elérkezett az idő, hogy ezen tanulságokat beépíthessük mindennapjainkba, így ezt a hibát még egyszer ne kelljen elkövetnünk. Ezzel egy utolsó lépést tettünk a gyógyulás létráján. Ahogyan már megszokhattuk, a hullámvarázsok utolsó napjaiban már be-bekúszik a következő hullám témája, mely esetünkben a Sárga Nap-é, így előkerülhetnek önértékelési kérdések, valamint a feltétel nélküli szeretet.

A Tükör ma felszínre hozza az ideák és illúziók valamint az ítélkezés témáit. Az Igazság és tisztánlátás kétélű fegyver és sokszor nem vagyunk felkészülve arra, amit elénk tár. Érdemes mégis tudatosan foglalkozni mindazzal, ami ma szembejön velünk, mert azáltal, hogy kibillent lelki középpontunkból, fontos feladatra figyelmeztet. Első körben engedjük el az ítélkezést és önostorozást; most nem ennek jött el az ideje! Figyeljük meg, hogy életünk mely területét érintette ez a visszajelzés, esetlegesen milyen elakadás, érzelmi blokk az, ami miatt efelett eddig átsiklottunk. A Tükör egy lehetőség, hogy meglássuk, minden a mi választásunk eredménye, és ha most másként választunk, akkor egészen mást fogunk látni, visszatükröződéseinkben. Fontos szem előtt tartani, hogy bár a múlt már nem létezik csak a jelen pillanat, mégis a múltbeli döntéseink és cselekedeteink azok, amelyek a jelen pillanatunkat létrehozták. Fogadjuk el és tanuljunk belőle!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést. Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Még elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyekről bővebben a linkekre kattintva olvashatsz! 

Mantra: 
Szentelek, hogy visszatükrözzek
Egyetemessé téve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.