KIN 026* Fehér Kozmikus Világáthidaló* 08.07

8764f807955bc1c64e3c5609bd372d7fA Kozmikus Világáthidaló a tökéletes lezárása a Varázsló Hullámvarázsnak. Elhozza a megnyugvást, a lezárást, miközben finoman átvezet bennünket a Kék Kéz gyógyító hullámvarázsába.

A Hullámvarázs 13. napja mindig egy kicsit mini szilveszter is. Ilyenkor visszatekintünk az elmúlt 12 nap eseményeire, összegezzük a tapasztalatokat, felmérjük a veszteségeinket és nyereségeinket. Tudatosítsuk magunkban, hogy minden értünk történik, még ha azt nem minden esetben ismerjük fel az adott szituációban. Erősödünk, magabiztosabbá és tapasztaltabbá válunk hibáink által. Éppen ezért nem érdemes azon keseregni hogy mi miért nem sikerült, sokkal inkább ünnepelni kell azt, hogy már tudjuk hogyan nem működik. Thomas Edison villanykörte interjújáról biztosan hallottatok. Egy másik sikeres Thomas, Thomas J. Watson (IBM első elnöke) is hasonlóan vélekedett: „Ha valaki sikeres akar lenni, akkor hibái számát meg kell dupláznia” Ezzel a gondolattal, bocsássuk meg magunknak hibáinkat, ismerjük el őket és szeretettel engedjük el őket. Merjük megélni a sikereinket de ne feledkezzünk el elismerni sikertelenségünket se!

Gyakoroljuk hát a megbocsátás képeségét és forduljunk megértéssel és szeretettel önmagunk felé. A mai nap arra kér bennünket, hogy fogadjuk el a dolgokat és az Életet, úgy ahogy az a jelenben van. Engedjünk el mindent, ami már nem szolgálja utunkat és fejlődésünket. Engedjük el a kontrollt életünk felett, és hangoljuk össze Szellemi erőnket, Szívünk útjával, hogy megtörténhessen a Csoda az Életünkben. Tekintsünk pozitívan a mai napra, adjuk át magunkat ennek a Változásnak ítélkezés nélkül! Tartsuk fenn a tiszta szándékot, és figyeljük meg, ahogy a régi minták egyszerűen elolvadnak és elhalnak. Lehet ennyire egyszerű!

Természetesen még mindig elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyekről bővebben a linkekre kattintva olvashatsz!

180722_071231_COLLAGE-1
Köszönet a lányoknak a képekért. 🙂

 

Mantra:
Kitartok, hogy kiegyenlítsek
Túlhaladva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés: 
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.