KIN 027* Kék Mágneses Kéz* 08.08

heal the worldEgy új frekvenciára váltunk ma, mely a befejezéssel járó gyógyulásé. Azáltal, hogy lezárult egy fejezet, elérkezett az idő, hogy a felszaggatott, vagy akár a frissen szerzett sebeink gyógyulás útjára lépjenek. Ez a 13 napos ciklus segít mindezt véghez vinni. Tudatosítsuk, hogy a világmindenségben EGYség van. Azzal, hogy mi egyénileg változunk, gyógyulunk, szeretünk, az kihat a teljes Egészre. Sajnos ugyanez igaz a negatív állapotra is. Épp ezért fontos, hogy mindenki a saját gyógyulására és fejlődésére koncentráljon, hogy így változzon, gyógyuljon, szeretett Világunk…

A Kék Kézzel most lehetőséget kapunk arra, hogy elindítsunk egyfajta belső átalakulást. A Kéz tanítása az elengedés és kiteljesedés. Rámutat arra, hogy ne ragaszkodjunk, ne kössünk meg semmit, mert semmi sem állandó. Ma lehetőséget kapunk arra, hogy meglássuk –belássuk – hogy Életünk mely területein vannak olyan érzelmi sérülések, elakadások, melyek elengedésre, gyógyításra szorulnak. Vizsgáljuk meg szerepeinket, kapcsolatainkat, habitusunkat, melyek azok melyek megérettek az elengedésre akár a múltunkban, akár a jelenlegi helyzetünkben. Engedjük el ezeket a fejlődésünk, boldogságunk érdekében. Oldozzuk fel magunkat a fájdalmas kötelékeinkből, hogy kiteljesedhessünk! A „lezárás” szóhoz valahogy mindig egy kis negatív felhangot adunk, pedig ha jobban belegondolunk, ez egy új szintű létezés, egy új szintre lépés kezdete is egyben. Ez az Élet végtelen körforgásában is fellelhető, például a fák lombhullatásában, ahogyan átadja magát a téli „halálnak”, hogy visszavonulva erőt gyűjthessen, felkészülhessen a következő szintre, a következő tavaszra. Így tehát nem meglepő, hogy a Kéz ma elhozza számunkra a lehetőséget, hogy megtanuljuk tudatosan befejezni a dolgokat, hogy energiáinkat kreatív formában fejezhessük ki. Ez hozza el számunkra az érzelmi szintünk gyógyulást.

Használjuk fel a Kéz, alkotó energiáit, hogy újra mozgásba lendüljenek energiáink és ezeket a tanításokat átemeljük Új énünkbe. Ez elősegíthetjük bármilyen kreatív tevékenységgel, alkotással; legyen ez rajzolás, agyagozás, vagy csupán érzéseink kiírásával. Adjunk magunknak teret és időt ma az alkotásra.

Természetesen még mindig elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyekről bővebben a linkekre kattintva olvashatsz! 

Mantra:
Egyesítek a tudás érdekében
Vonzva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.