KIN 025* Vörös Kristályos Kígyó* 08.06

15a85eb439e8af5f6d82bd19efd3ad03Lassan véget ér idei évünk első hullámvarázsa. Mint minden ciklus első napja/hullámvarázsa, hónapja/éve, ez a 13 nap is igen meghatározó volt, melynek időt kell adni, hogy „lecsepegjen” bennünk. A Mágneses Varázsló évével valami új, valami erőteljes vette kezdetét, melyből ebben a 13 napban kaphattunk egy kis ízelítőt. A mai Kristályos tónusú nap, picit helyére rendezi a dolgokat elménkben és szívünkben, melyről kaphatunk egy tisztább képet. Ebben most a Vörös Kígyó nyújt segítséget, mely az intuíció segítségével vezet bennünket tovább utunkon.

Bár a Hullámvarázsunk végén járunk, igazából egy hosszú út legelső métereit tettük meg az elmúlt napokban. A Vörös Kígyó ma szenvedélyével és lelkesedésével ösztönösen talál rá a következő elágazásra, mely tovább vezet bennünket a Kék Kéz Hullámvarázs felé. A jobb megértés érdekében, kreatívan, egy más nézőpontból tárja elénk az elmúlt időszak eseményeit, hogy felismerve és beépítve a tanulságait, átsegítsen a következő szintre. A Kígyó mindenekelőtt a rutint és a megszokást hivatott elűzni életünkből, hogy helyüket a lelkesedés és a kreativitás vehesse át. Oly régóta vagyunk már a taposómalomban, hogy el is felejtettük milyen az, amikor MEGéljük a pillanatokat életünkben ahelyett, hogy csak LEélnénk. Elfelejtünk a jelenben lenni, hogy megláthassuk azt a megannyi kis csodát, mely körülvesz. Álljon itt egy kis filmrészlet a Békés harcos útja-ból. EZ adhat csak igazi szenvedélyt és életszeretetet a mindennapoknak. A mai Kristályos tónusú napon, -a felismerések napján- vegyük észre mindazt, amit az elmúlt napok elménkből a felszínre hoztak, de nem szolgálják érdekünket. Szabaduljunk meg tőlük, ezzel is energiát szabadítva fel, hogy a lényegre fókuszálhassunk. Lássuk meg, hogy életünk mely területein vezet bennünket „robotpilótánk” és tudatosan törjünk ki ebből a bár kényelmes, de nem előre-vivő keretből.

A Kígyó energiáit ma támogathatjuk azzal, ha ma jobban odafigyelünk testünkre, „Lelkünk hordozójára”. Kényeztessük, szeretgessük, ápoljuk őt, közben legyünk nyitottak üzeneteire, visszajelzéseire.

Természetesen még mindig elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyekről bővebben a linkekre kattintva olvashatsz! 
A Karkötők bűvöletében

Mantra:
Szentelek a túlélés érdekében
Egyetemessé téve az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.