KIN 013* Vörös Kozmikus Égenjáró* 07.25* Időn kívüli nap

mayan-calendar-haab-5-angel-ortizA mai egy különleges nap. Ez az úgynevezett Időn kívüli, vagy Zöld Nap, amikor is évre. Mint azt már tudjuk, minden év 13*28 napos ciklusokból áll. A Szoláris évhez fennmaradó plusz egy nap minden évben július 25-re esik. Ekkor ünnepeljük, meg az EGYséget különbözőségünkben. Emlékeznünk kell Emberi örökségünkre, ezen a Földön. Arra, hogy mindenki egyedi és megismételhetetlen; halhatatlan része egy nagyobb EGÉSZnek. Idén, ez a nap egybe esik a Sárkány hullámvarázs záró napjával. Így most feltöltődve bátorsággal és Bizalommal, ez egy ideális alkalom arra, hogy ne csupán a Sárkány Hullámvarázstól búcsúzzunk, de az Óévtől is. Átgondolva az elmúlt napok/hónapok eseményeit értékelhetjük őket, majd megtervezhetjük a következő lépéseinket. Amennyiben eddig nem tettük meg, itt a remek lehetőség, hogy elkészítsük saját évértékelő füzetünket, mely nagyban megkönnyíti az átváltást a Fehér Mágneses Varázsló évébe, mely egyben egy új 13 éves ciklus 1 éve lesz!

Az Égenjáró biztosítja a kapcsolatot Ég és Föld között. A mai nap egyfajta csatorna, mely összeköt bennünket a Szellemi világgal, megmutatva számunkra azt, hogy hová fejlődtünk az elmúlt időszak alatt, valamint azt is hová tartunk. A mai nap a lezárásra és a változtatásra sarkall bennünket, az is előfordulhat, hogy ma kapjuk meg azt a kezdő lökést, melyre szükségünk volt az elinduláshoz. A Sárkány hullámvarázsban megjelenő Égenjáró ma felfedi előttünk a titkot: hogyan tudunk úgy szolgálni másokat, hogy közben saját igényei is megmaradjanak az első helyen. A mai nap beindítja a változást azáltal, hogy segít megbékélnünk az elmúlt napok tanításaival és így elengedésre kerülnek mindazon energiák, melyek a tovább lépést gátolták. Álljunk ma ellent a visszavonulási vágynak, lépjünk túl az ismeretlentől való félelmünkön és bátran lépjünk ki az ismeretlenbe! Használjuk fel a Sárkány nyújtotta bizalmat és az Égenjáróban lakozó felfedezési vágyat ahhoz, hogy megtegyük az első lépést a Fehér Varázsló Hullámvarázs felé!

A mai nap tehát arra kér, hogy váljunk nyitottá és merjünk kilépni a kiszabott kereteinkből, hogy tanuljunk és tapasztaljunk. Zárjuk le hálával és szeretettel a Vörös Sárkány hullámvarázsát, köszönjük meg tanítását, de ne feledjük, hogy energiái, a Tzolkin végéig még velünk maradnak!

Hálásan köszönöm az idei éves figyelmeteket és hogy velünk tartottatok ezen az úton!
Boldog Évzárást kívánok!

Ne feledjétek, még lehet jelentkezni az Évindító napunkra! Tarts velünk, hogy megkönnyíthessük neked a váltást!

Még 2 napig tart összevont akciónk!
Most a személyes elemzés, egyéni karkötővel együtt csak 10000 ft! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Kitartok, hogy felderítsek
Túlhaladva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A jelenlét szoláris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: „A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.