KIN 012* Sárga Kristályos Ember* 07.24

S emberAz idei Maja évünk utolsó napját a Sárga Kristályos Ember minősége kódolja. A Kristályos tónus ma felismerésekre és összefüggésekre hívja fel a figyelmet, emlékeztetve arra, hogy a fejlődés és ezáltal a változás örök. Arra kér, hogy mélyedjünk el az elmúlt napok eseményeiben, tanulságaiban. Hozzuk összhangba szívünk és lelkünk hangját, hogy a Sárga Ember segítségével mindezt kamatoztathassuk.

A Kristályos Ember, a szabad akaratot, a felismeréseket és az ezzel járó lehetőségeket hozza ma ez életünkbe. A Tzolkin első hullámvarázsa mindig meghatározó, ilyenkor teremtjük meg azokat az esszenciális alapokat, melyből kiindulhatunk. A Sárkány hullám a bizalom és a biztonság megtapasztalását, újra teremtését, megerősítését hozta el. A Kristályos tónusú napon felismerhetjük az elmúlt napok tanulságát, hol korlátoztuk esetlegesen be magunkat, hol vagyunk most ebben a kérdéskörben. A Sárga Ember a hiány mintákkal dolgozik, de csakis rajtunk áll, hogy az elmúlt napok fényében a poharunk épp félig üres, vagy félig teli. Az értékeket, az ajándékokat látjuk e, vagy inkább a hiányosságokra, a kudarcélményekre fókuszálunk? Meg kell tanulnunk, hogy életünkre és a benne váró csodás lehetőségekre pozitív várakozással tekintsünk, hisz nem mindegy mit teremtünk! Ezen felbuzdulva ma érdemes feltenni magunknak a kérdést, hogy mi az, ami által Mi, valóban töltekezhetünk? Mi az üzemanyagunk, amivel jobban teljesíthetünk? Fordítsunk ma nagyobb hangsúlyt Önmagunkra és igényeinkre, hogy ez által újabb lendületet kaphassunk. Ma kényeztessük magunkat picit jobban, érvényesítsük saját igényeinket, kérdezzük meg magunktól mi az, amire ma igazán vágyunk és adjuk meg magunknak. Ha tehetjük, kezdjük a napot egy rövid meditációval, nyissuk meg szívünket, elvárások és hiányok nélkül, hogy beléphessen életünkbe a Szellem. Emlékezzünk a gondolatok Teremtő erejére és ne a hiányra fókuszáljunk. Lássuk meg a körülöttünk lévő mindennapos „Csodákat”.

Adjunk hálát az elmúlt napokért, az évért/évekért, hisz a mai nappal zárul egy 13 éves periódus is! Fantasztikus, bár érzelmileg olykor nyomasztó, mégis tanulságokkal teli év áll mögöttünk. Igazi érzelmi hullámvasutazásban volt részünk, az elmúlt 13 hónapban. Rövid jellemzése lehetne (egy filmből vett ötlet alapján): szörnyű, szörnyű, szörnyű, de aztán valami apró csoda történik, mely feledteti az előzőket, majd megint szörnyű, szörnyű, szörnyű… mígnem megint valami fantasztikus dolog nem történik, ami miatt mégis megéri ez az egész.
És igen, minden csupán nézőpont kérdése: csodás évünk volt sok apró bökkenővel, vagy szörnyű évünk volt apró boldogság-cseppekkel. Végtére is mi más várunk egy évzáró Sárga Ember naptól? 🙂
Ideje lesz megbékélnünk és egy kicsit megpihennünk!

Hálásan köszönöm az idei éves figyelmeteket és hogy velünk tartottatok ezen az úton!
Boldog Évzárást kívánok!

Ne feledjétek, még lehet jelentkezni az Évindító napunkra! Tarts velünk, hogy megkönnyíthessük neked a váltást!

Még 2 napig tart összevont akciónk!
Most a személyes elemzés, egyéni karkötővel együtt csak 10000 ft! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!
Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Szentelek, hogy befolyásoljak,
Egyetemessé téve a bölcsességet.
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását,
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a virágzás ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés:
„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.