KIN 240* Sárga Ritmikus Nap* 06.22

article-migration-image-what-is-a-light-bodyGyönyörű, napfényes Ritmikus Nap-ra ébredtünk. A mai nap feladata, hogy egységbe rendezzük az elmúlt napok eseményeit, céljainkat, elhatározásainkat, majd innen indítsuk a cselekvést. A Ritmikus tónus energiái legjobban a megfeszített íj húrjához hasonlíthatjuk. Az a pillanat, amikor az íjjász hátra húzza az íj idegét, célra tart, összpontosít, hogy lövése célba találjon. Mindehhez társul a Sárga Nap magabiztossága, ereje, mely segít elköteleződnünk célkitűzésünk mellett.

Most hogy elmúlt a Vihar és letisztult minden, előragyognak a rég elfeledett értékeink, tulajdonságaink, melyek segítőink lesznek a Vízióink elérésében. A Sárga Nap ma önmagunk belső fényére és az ezzel járó felelősség felvállalásra hívja fel a figyelmet. Türelemre és elfogadásra tanít. Nem elég tudni, hogy tudjuk, tenni is kell érte! A legtöbb célkitűzés éppen itt vérzik el. Döntsünk, összpontosítsunk célunk megvalósítására és soha, de soha ne adjuk fel! Ne feledjük, hogy nem attól lesz valaki sikeres, mert sosem bukott el, hanem azért mert minden bukás után tanulva hibáiból újra talpra állt! A büszke Sárga Nap ma arra tanít, hogy ne elégedjünk meg féleredményekkel! Álljunk ki igazunkért, döntéseinkért és legfőképp tegyük meg végre azt a bizonyos első lépést! Ne csüggedjünk, ha úgy érezzük, mások esetleg gyorsabban elsajátítanak ezt-azt. Ne sürgessünk semmit! Engedjük el az önkritikát, azt, hogy másokhoz mérjük magunkat. Mindenkinek meg van a maga fejlődési útja.

Használjuk ki a Sas és a Nap kombinációját, hogy a Sas hullám táplálta víziónk, ma a Nap minőségétől támogatást kaphasson. Ne feledjük a Világ nagy dolgai mind egy látomással, gondolattal, reménnyel kezdőtek, de felelősségvállalás és cselekvés nélkül nem valósulhattak volna meg!
Tanuljunk meg hinni Önmagunkban!

Júliusban egy teljesen új ciklus veszi kezdetét, mely 13 évnek a fő vezérfonala a Fehér Varázsló minősége lesz!
Rendeld meg most a következő év, támogató kristály karkötőjét!
Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!
Kép1

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szervezek, hogy megvilágítsak
Kiegyenlítve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.