KIN 239* Kék Felhangos Vihar* 06.21* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Become_a_Galactic_Human.230140421_stdA Felhangos Vihar, ma katalizátorként robban be napunkba, beindítva, feltüzelve mindazt, amit tegnap oly gondosan elterveztünk. Ahelyett, hogy küzdenénk, vagy megijednénk erejétől, fogadjuk nyitottsággal és alázattal, hogy lendületet adhasson terveinknek. A Felhangos tónusú napok mindig az erőgyűjtésről az összpontosításról szólnak, így a mai tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy lerázzuk béklyóinkat és mindazt, ami eddig elvonta energiáinkat. Találjunk rá belső erőközpontunkra és engedjük, hogy a Vihar elvégezze a tovább haladáshoz szükséges tisztogatást.

A Sas hullámvarázsban megjelenő Vihar napja egy igen intenzív napnak ígérkezik, sok esővel, villámokkal, csattogással, szivárvánnyal. De hát nincs is szebb egy nyári Viharnál, ha bent vagyunk a biztonságos terünkben és csak kifelé figyeljük az „effekteket”. Tudjuk, hogy amilyen gyorsan jöttek úgy el is vonulnak majd a viharfelhők. Nem irányíthatjuk őket. Nem is kell! Bízzunk a Mindenség rendező elvében és adjuk át magunkat erejének. Ma ledőlnek a (tegnap felfedezett) hamis struktúrák, ál-piedesztálok, kifogások. Engedjük, hogy a Vihar erejével magával ragadja romjaikat, hogy megtisztulhassunk. Tudatosítsuk, hogy belső várunkban biztonságban vagyunk. Fogadjuk alázattal bármi is történjék ma, hisz tudjuk, hosszútávon ez a mi érdekünket szolgálja majd. Használjuk a Sas energiáit és tartsunk ki hitünk mellett, bízva a felső vezettetésben.  Merjünk újjászületni, egyediek lenni, alakuljunk át azzá, akik valójában vagyunk. Gyűjtsük össze az ebből nyert erőt, hogy másnap ezzel felvértezve, a látomásunk szerint cselekedhessünk. Ne feledjük, minél erősebb a Vihar ereje annál fontosabb, hogy lecsendesedjünk és megtaláljuk Belső középpontunkat. Minnél jobban harcolunk, küzdünk valami ellen, az -ebből az energiából merítve- annál erőteljesebben tér majd vissza életünkbe. Gyakoroljunk türelmet és alázatot. Ha felelősséggel használjuk a Vihar erejét óriási változásokat hozhatunk létre!

Júliusban egy teljesen új ciklus veszi kezdetét, mely 13 évnek a fő vezérfonala a Fehér Varázsló minősége lesz!
Rendeld meg most a következő év, támogató kristály karkötőjét!
Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

planetáris kutya_karkoto

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Megerősítek, hogy katalizáljak
Irányítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.