KIN 241* Vörös Rezonáns Sárkány* 06.23* Galaktikus Aktiváló Portálnap

1fc2831672515f9664ec945de9799fdc--eye-art-highlandsA Sas Hullám 7. napjához értünk, melyet a Rezonáns tónus képvisel. Ez a nap mindig a feltöltődésről a megújulásról szól. Ez az a nap, amikor a fáradt vándor, egy biztonságos fogadóhoz ér, ahol végre leteheti batyuját, megszabadadulhat az út porától és szikkadt elemózsiájától, hogy később megtisztultan, feltankolva új táplálékkal, visszatérhessen küldetéséhez, AZ ÚT-hoz.  A Vörös Sárkány ez esetben a jó szándékú fogadósné, aki gondoskodó anyai szeretettel támogatja és bátorítja a vándort.

A Rezonáns Sárkány tehát ma az Öngondoskodásra szólít fel. Arra kér, hogy álljunk meg egy kicsit és az eddigi cselekmények és események tükrében mérjük fel helyzetünket. Kihasználva, hogy a mai egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben, kapcsolódjunk össze a Forrással, hogy feltöltekezhessünk a Mindenség támogató erejével. Vegyük számba az eddigieket, és szórjuk ki mindazt a nézetet, gondolatot, ami immáron elavult, ami megakaszt. Adjunk értük hálát, hogy idáig elhoztak, hisz ők formáltak bennünket azzá, akik mostanra lettünk majd engedjük el őket szeretettel. Engedjük el a halogatást és tegyünk pontot futó ügyeink végére, hogy összpontosíthassuk erőforrásainkat. A Sas hullámban megjelenő Sárkány minősége ma bizalmat, reményt és az odaadás érzését hozza be életünkbe. Arra kér legyünk nyitottak és megengedők. Hagyjuk távozni a sallangot, és fogadjuk nyitott szívvel mindazt, ami előre mozdít.

A mai nappal kezdetét veszi a Tzolkin utolsó 20 napja. Minden jegyen még egyszer végig járunk, hogy az elmúlt 240 napos ciklust hatékonyan lezárhassuk és egy új periódus vehesse kezdetét. Ahogy arról már szó volt, 2019 július 24-vel zárul egy igen érzelmes 13 éves ciklus, melynek épp a „megbékélés a múlttal” szakaszában járunk. Érdemes tehát kihasználni ezt a hátra lévő időt arra, hogy számot vessünk és megbékéljünk múltunkkal, hogy mindezt tisztán hátrahagyva, megújult erővel léphessünk Kollektív fejlődésünk egy új szakaszába.

Júliusban egy teljesen új ciklus veszi kezdetét, mely 13 évnek a fő vezérfonala a Fehér Varázsló minősége lesz!
Rendeld meg most a következő év, támogató kristály karkötőjét!
Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!
Kép1

Amennyiben pedig szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Levezetek, hogy tápláljak
Inspirálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.