KIN 210* Fehér Lunáris Kutya* 05.23* Galaktikus Aktiváló Portálnap

kingdom_hearts_halloween_townA Lunáris Kutya napja van. A Lunáris tónus ma megmutatja a cél másik oldalát, a kihívásokat, a nehézségeket. Felhívja a figyelmet azokra a területekre, amelyeket erősítenünk kell a cél sikeres eléréséhez, a minőség beépítésének sikeréhez. Ebben ma a Fehér Kutya lesz segítségünkre, mely az Univerzális szeretetet és a tiszta szándékot adja a mai napunkhoz.

A mai nap arra hivatott felhívni figyelmünket, hogy gyógyulásunkhoz elengedhetetlen az Önmagunkhoz való hűség! Fel kell ismernünk, hogy életünk mely területén vagyunk hajlamosak behódolni, saját igényeinket, – sokszor szükségleteinket is – a háttérbe szorítani, súlyosabb estekben akár fel is adni mások előnye, vagy az odatartozás hamis illúziója érdekében. Lássuk meg a jeleket és vizsgáljuk meg a helyénvalósságát. Álljunk meg egy percre és szánjunk magunkra egy kis időt. Ismerjük fel önnön igényeinket és korlátjainkat. Lássuk meg, hol van az, ahol még visszatartunk, ahol még nem mertünk igazán megnyílni, elengedni. Bocsátsunk meg önmagunknak és forduljunk magunk felé szeretettel, így bevonzzuk azokat a „hűséges” társakat, akik valóban társaink lesznek ezen az úton. A mai nap vezető jegye a Fehér Szél, mely a tiszta, őszinte kommunikáción keresztül, összekapcsol bennünket  a Szellemi vezettetéssel.  Adjunk ma teret és időt az elmélyedésnek. Csendesedjünk el, hogy meghallhassuk az „érzelmek által még nem befolyásolt” útmutatást. Ez a jegy segít környezetünk felé is kikommunikálni igényeinket, hogy becsatlakozva ők is tudják támogatni törekvéseinket.

A mai napon támogathatjuk a Kutya minőségét azzal, ha kicsit jobban odafigyelünk önmagunk igényeire. Kedveskedjünk magunknak egy finom desszerttel, egy extra órával, ami csak rólunk szól. Kezdjük a reggelt pozitív megerősítésekkel. Álljunk a tükrünk elé, nézzünk a szemünkbe és mondjuk ki hangosan: „Szeretlek és elfogadlak téged! Biztonságban vagyok! Világomban minden rendben van. Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

MÁJUSI AKCIÓK:

planetáris kutya_karkoto

Kép1

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Polarizálok a szeretet érdekében
Stabilizálva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A kihívás lunáris tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés:
Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.