KIN 209* Vörös Mágneses Hold* 05.22

briar_moon_falls_frntÚj nap, új Hullámvarázs. A ma kezdődő Vörös Hold hullámvarázs, ahogy azt tegnap is írtam az érzelmi megtisztulásunkra helyezi a fókuszt. Teszi mindezt, egy Lezárást és tovább lépést szorgalmazó 13-as Hold évében, annak is a 11. havában, mely a felbomlást és leválást hozza és nem mellesleg egy 7-es tónusú Hold minőség színezi. Szóval, ha nem lenne egyértelmű, ebben a 13 napban most végleg búcsút KELL mondjunk mindannak, ami az idei, és/vagy az elmúlt 12,5 évben történt és immáron nem szolgálja fejlődésünket tovább, netán eddigi is csak visszatartott.

A Hold tehát ma meghúzza a Határt. Eddig és nem tovább! Elérkezett a gyógyulás ideje! Arra figyelmeztet, hogy ideje elengednünk önmagunk becsmérlését, lekicsinylését és ideje emlékeznünk kik is vagyunk valójában! Mind önálló szellemi létezők vagyunk és feladatunk van az életben! Sajnos ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni és engedjük, hogy az életnek álcázott mókuskerék, időről-időre fejre állítson bennünket. Annyira hipnotizált már bennünket a mókuskerék belső falának mintája, az anyagi javak, a pénzen vett „boldogság”, hogy már nem vesszük észre a közvetlen környezetünkben megtalálható ezernyi apró boldogságot. A szeretett személy mosolyát, az étel valódi ízét, a pipacs mezőket, a természet illatát, a nap melegét…
A Hold most arra kér, hogy töröljük le a feledés fátylát szemünkről és pillantsunk ki egyéni börtöneinkből. Álljunk meg és dolgozzuk fel életünk történéseit. Mondjunk búcsút, gyászoljuk meg, ha kell a múltat és bocsássuk útjára. Tűzzünk ki új célokat és fókuszunkat helyezzük erre.

A Hold, tehát az érzelmekkel dolgozik. Ezért figyeljünk oda minden érzékszervi jelre, minden útmutatásra, ami erőteljes érzelmeket vált ki belőlünk. Nyissuk meg harmadik szemünket és dekódoljuk ezeket az útmutatásokat, hogy mielőbb visszatalálhassunk Esszenciális Önvalónkhoz! Keressük azok társaságát, akik támogatnak utunkon, de emlékezzünk arra, hogy önmagunkhoz vezető útra bizony nekünk magunknak kell rálelnünk. Jó munkát!

MÁJUSI AKCIÓK:

planetáris kutya_karkoto

Kép1

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra: 
Egyesítek, hogy tisztítsak
Vonzva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A cél mágnese tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.

Megerősítés:
Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.