KIN 211* Kék Elektromos Majom* 05.24* Galaktikus Aktiváló Portálnap

89744267_70162072_56aa33318191A megoldások közötti billegésnek, bizonytalanságnak az Elektromos Majom spontán és kreatív energiái vetnek ma véget. A Majom játékos, bár néha kissé kegyetlen trükkjeit mindig a jószándék vezeti. Arra figyelmeztet, hogy gondolkozzunk a „dobozon kívül”, lépjünk ki a megszokott gondolatmenetből, hogy egy másfajta nézőpontot kaphassunk!

A mai napon belső gyermeki énünkkel fogunk dolgozni, hisz ő még spontán tiszta szívű és félelmet nem ismerő. Emlékeztet bennünket arra az időszakra, amikor még érzelmeink tiszták voltak mentesek a társadalmi elvárásoktól, megbélyegzésektől, mások véleményétől és feltételektől. Amikor még bátran kifejezésre juttathattuk mit éreztünk, még bármily apróság őszinte örömöt váltott ki belőlünk. Spontánok voltunk és tiszták és ártatlanok. A Hold Hullámvarázsban megjelenő Majom minősége, mely ráadásul egy Galaktikus Aktiváló Portál nap is egyben, ideális alkalmat teremt arra, hogy összekapcsolódva belső gyermeki énünkkel, begyógyítsuk a múlt felszakadt sebeit, hogy tovább léphessünk. A mai nap nem a komoly megbeszéléseké, fontos találkozásoké, így ha tehetjük, inkább ezeket napoljuk el. Ugyanis ami ma félre sikerülhet az nagy valószínűség szerint félre is fog menni! A Majom jószokásához híven, ma a feje tetejére állítja világunkat. Nem szabad kétségbe esnünk, ez nem végleges! Csupán arra figyelmeztet, hogy cselekszünk rutinból, hol van szükségünk egy kis vérfrissítésre. Akármi is történik, azt fogadjuk humorral és spontaneitással, mert csakis nyitott szívvel észlelhetjük a megoldásokat, melyet az Elektromos tónus hoz ma elénk. Fogjuk fel úgy, mintha az életünkben is lenne egy „Tipp gomb”, mint a telefonos játékoknál (majong, solitaire); amit ha megnyomunk, felvillan egy lehetséges következő lépés, egy új megoldás.

Fontos, hogy ma ne vegyük túl komolyan magunkat. Ha tehetjük, iktassunk be minél több vidámságot magunk és környezetünk örömére, így könnyebben felismerhetjük a Majom tanítását, mely a nézőpontváltásra hívja fel a figyelmünket. Ünnepeljük meg az ÉLETet és minden apró örömét!

MÁJUSI AKCIÓK:

planetáris kutya_karkoto

Kép1

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Aktiválok, hogy játsszak
Megkötve a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus: 
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.