KIN 208* Sárga Kozmikus Csillag* 05.21

csillagkapuA Kozmikus tónussal búcsúzunk a Harcos Hullámvarázsától. Segít megbékélnünk az elmúlt időszak eseményeivel, hogy finoman ámde határozott mozdulattal áttessékeljen bennünket a következő lehetőség/Hullámvarázs ajtaján. Mert bizony minden Hullámvarázs egy lehetőség, mellyel vagy élünk és fejlődünk, vagy csak „átvészeljük”, és nem tanulunk belőle. Ezt az átalakulást ma a Sárga Csillag könnyíti meg, mely segít, hogy Új énünkkel Harmóniába kerüljünk.

A Csillag, a szépség, az egyszerűség és a harmónia megtestesítője. Nem csoda, hogy teljes jelenlétet követel. Kulcsszava, a nemes egyszerűség. A Harcos hullámvarázs intelligencia erejével dolgozott és dolgoztatott. Ma ezt a fajta „túlagyalást” váltja fel a Csillag energiája, mely arra kér, hogy ne bonyolítsuk túl az életünket. Lássuk meg a káosz mögötti rendező elvet és bízzuk rá magunkat. Mindaz, amit az elmúlt 13 napban tanultunk immáron leülepedett bennünk. A Csillag abban nyújt ma segítséget, hogyan is integráljuk a Harcos tanításait. Az átalakulás lehetősége abban rejlik, hogy tudatosítsuk az életünkben jelenlévő harmóniát vagy diszharmóniát. Legyünk készen az elismerésre, de a tisztogatásra is ott, ahol szükséges. Egyszerűsítsünk, és csak azt vigyük tovább magunkkal a holnap induló Hold Hullámvarázsba, amire feltétlenül szükségünk van.

A Csillag ma tehát elhozza számunkra az Önelfogadást és a könnyedséget. Hatalmas súlyoktól szabadulhattunk meg az elmúlt időszakban, és ez a kemény munka ma meghozza gyümölcsét. A belső harmóniánk ragyogását környezetünk is észlelni fogja, mintegy inspirálva őket a változásra, a könnyedségre. Maradjunk továbbra is nyitottak a tanításra és kövessük tovább a szívünk hangját. Használjuk ki a bennünk rejlő lehetőségeket!

MÁJUSI AKCIÓK:

planetáris kutya_karkoto

Kép1

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra: 
Kitartok, hogy megszépítsek
Túlhaladva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.

Megerősítés:
Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.