Kin 162* Fehér Ritmikus Szél* 04.05

a-whisper-in-the-wind-L-LxgkC1A Föld hullámvarázsban megjelenő Ritmikus Szél minősége a Jelenlétet testesíti meg. Arra kér, hogy tegyük le voksunkat, álljunk bele döntésünkbe és tartsunk is ki célkitűzéseink mellett.

Míg a Vörös Föld a fizikai szintű földeltséget és jelenlétet hozza életünkbe, addig a Szél a Szellemi minőségekbe repít. A kettő kiegyensúlyozottsága hozhat el olyan felismeréseket, melyek nagyban elősegítik döntéshozatalunkat. Legyünk jelen életünkben, Itt és Most. Szél napokon előfordulhat, hogy kissé hebrencsnek, szétszórtnak érezhetjük magunkat, ilyenkor még a legszófukarabb ember is kommunikál. Azonban ezeken a napokon különösen ügyelnünk kell arra, hogy mit, de legfőképp azt, hogyan kommunikálunk környezetünk felé! Ne felejtsük el, hogy a kimondott szónak teremtő ereje van és hogy minden kimondott szót egy gondolat előz meg. Ez a nap lehet a tökéletes félreértések napja, de akár egy diplomáciai sikersztori is. Az hogy melyiknek adunk teret, az csakis rajtunk múlik!

A mai napot kezdjük egy rövid meditációval. Ha mégsem lenne rá időnk, akkor is találjunk és teremtsünk magunknak időt arra, hogy elcsendesítsük elménket, rendezzük gondolatainkat és kapcsolódjunk össze a Szellemi vezettetéssel. Ezt elérhetjük meditációval, vagy akár egy egyszerű légzőgyakorlattal is:

Nyolcas Szám Meditáció:
Keressünk egy nyugodt csendes helyet, ahol nem zavarhatnak. Helyezkedjünk el kényelmesen egy széken, vagy éppen törökülésben. Csendesedjünk el és képzeljük el, hogy testünket egy hatalmas nyolcas foglalja magában, melynek alapja gerincünk alapjánál van, teteje a koronacsakránknál, és a kereszteződése a szívcsakránknál.

Majd egyszerűen kövessük lélegzetünk ki és be, e vonalak mentén. A gerinc alapjánál kezdve finoman szívjuk be a levegőt a testünkbe, és fel, át a szívünkön. Vezessük a lélegzetünket tovább, át a koronacsakránk felett, pont a fejtetőnknél, majd engedjük, hogy visszakanyarodjon a gerincünk aljához. A nyolcas, melynek szárai szívünknél keresztezik egymást, folyamatosan áramlik, belélegzésre felfelé, kilélegzésre lefelé. Ha kozmikusabb körforgást szeretnénk kialakítani, akkor vigyük fel az energiát a csillagokig, majd kanyarodjunk vissza, le egészen az Anya-föld középpontjáig, és mi magunk legyünk a nyolcas középpontjában.

Mantra:
Szervezek, hogy kommunikáljak
Kiegyenlítve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam meglettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.