Kin 161* Vörös Felhangos Sárkány* 04.04

DragonSpiritMa belépünk a Kozmikus Hold évének 10. a Megvalósulás hónapjába, melyet a Felhangos Sárkány kódol. A ma kezdődő 28 napban, beérik az Év témája, ugyanakkor elkezdünk elbúcsúzni az elmúlt 13 év eseményeitől (hisz Kozmikus- 13 tónusú Hold évében járunk). Ahogy ígértem, ez az év tartogat meglepetéseket melyek érzelmi határainkat feszegetik, mégis ha megerősítjük hitünket, megbékélünk a múlt eseményeivel, begyógyíthatjuk belső gyermekünk sebeit és tisztán és megújult erővel léphetünk át a következő 13 éves ciklusba, melyet a Mágneses Varázsló ereje kísér majd.De megint előre szaladtunk!

Szóval, Felhangos Sárkány. A Rettenthetetlen ősanya. Ereje, kitartása és szerető gondoskodása ma új lendületet ad a Föld Hullámvarázsnak. Gyengéd, mégis erőteljes energiái ma arra ösztönöznek, hogy merjünk megnyílni és elfogadni. Nagyon fontos feladat a bizalom kiépítése a nagyobb mintában, hogy beléphessen a Mindenség támogatása, tanítása. Teremtsünk egyensúlyt életünkben, fordítsunk most kicsit több időt önnön igényeinkre. Másokat csak akkor tudunk támogatni, ha mi magunk is RENDben vagyunk, Egységben önmagunkkal. Fogalmazzuk meg, hogy mi az, amire vágyunk, és tudassuk is ezt környezetünkkel, hogy viszonozhassák gondoskodásunkat. Bízzunk abban, hogy a Mindenség megad számunkra mindent, amire valójában szükségünk van. Minden, ami kell, a megfelelő helyen és időben érkezik majd el hozzánk. Ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról, hogy milyen hullámvarázsban vagyunk, bármikor felbukkanhat valami véletlenszerű, mely új irányba terel. Ez a nap segít megerősödnünk, hogy az „Itt és Most” stabil középpontjából indulhassunk útnak. Nyíljunk meg a segítségre, de ne elvárjuk! Összpontosítsunk erőforrásainkra és feladatainkra, hogy célirányosan haladhassunk utunkon, hisz tudjuk, ha minden tőlünk telhetőt megteszünk és kitartóan haladunk utunkon, azzal „behívjuk” a segítséget és minden automatikusan a helyére kerül. Bizalom , hit és kitartás a mai nap mottója.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
2019-03-02 15.46.20

Mantra:
Megerősítek, hogy tápláljak
Irányítva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.