Kin 163* Kék Rezonáns Éjszaka* 04.06

Light in darknessElérkeztünk a Vörös Föld Hullámvarázs feléhez. A Rezonáns tónusnak köszönhetően, ma kissé lelassítunk, hogy figyelmünket a külvilág zajától, inkább befelé, lelkünk esszenciája felé fordítsuk. Emiatt a cselekvés is kevésbé látványos lesz, viszont annál hatékonyabb. A Rezonáns Éjszaka minőségével ma a felszín alá nézünk, hogy felismerhessük és beintegrálhassuk az elmúlt 6 nap tanítását, elengedve minden hátráltató tényezőt.

A mai nap tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy összekapcsolódhassunk belső esszenciális Magunkkal és feltöltekezzünk erejéből, kitartásából. Immáron érezhető a 10. a Vörös Sárkány hónapunk stabilitása, gondoskodó szeretete, így az Éjszaka, minősége már nem is lesz annyira félelmetes, mégis biztosítja számunkra a felismeréseket, a tudás hatalmát, megteremtve azt a biztonságot, melyre szükségünk van a további lépéseinkhez. Ez a nap arra sarkall, hogy fogadjuk el a valóságot és önmagunkat. Vizsgáljuk felül eddigi hitrendszerünket, ismerjük fel az elénk tárt tükröket, a hét történéseiben. Ahogy visszatekintve szembesülünk a Föld hullám „véletlen szerű” eseményeink összefüggéseivel, felismerhetjük azt a nagyobb mintát, melyet e Rendszer követ. Így könnyebb lesz megbékélni az múlt eseményeivel és elengedni az ítélkezést, a félelmet.

Mai nap tehát kapcsolódjunk össze a Forrással, majd felöltődve és kissé megvilágosultan, üljünk le egy képzeletbeli kőre és kapjuk elő eddig cipelt csomagunkat. Túrjunk le lelki hátizsákunk legmélyére és kezdjünk el kipakolni. Használjuk a Sárkány hónap és a Föld hullámvarázs stabil, bizalommal teli erejét, hogy bátran szembenézhessünk az elénk kerülő tételekkel. Nincsenek véletlenek. Minden okkal történik! Akkor és olyan formában kerül elénk, amikor már készen állunk arra, hogy megbirkózzunk vele. A mai nap mondata lehetne: Aki mer, az nyer!

Mantra:
Levezetek, hogy álmodjak
Inspirálva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés:
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.