Kin 137* Vörös Rezonáns Föld* 03.11* MAG nap

meditative_Scarlett_Earth_lightsA Kék Majom Hullámvarázs felénél járunk és a MAG napok is hamarosan véget érnek. Erőnk végét járjuk már. Most a Vörös Föld napján lehetőséget kapunk arra, hogy kissé letegyük a lantot és megpihenjünk. Annyi minden történt az elmúlt 32 napban. Most van itt az ideje, hogy megálljunk és egy gyors leltárt csináljunk.

Érzelmileg és szellemileg is igen felkavaró napokat tudhatunk magunk mögött. Vegyük végig mi minden változott, vagy épp kavarodott fel életünkben az elmúlt hónap során. Igyekezzünk mindezt úgy felidézni, hogy érzelmileg ne ragadjunk újra bele. Ebben a mai vezető jegyünk, a Vörös Hold siet a segítségünkre. Alakítsunk ki kapcsolatot Esszenciális Önvalónkkal, köszönjük meg az eddigi segítségét és bocsássunk meg önmagunknak tévedéseinket. Hagyjuk begyógyulni a múlt sebeit azáltal, hogy elengedjük sérelmeinket és mindazt, ami ezeket kiváltotta. Csak a Most számít.
A Vörös Föld, szokásához híven, ma is a véletlen összefüggésekkel lep meg bennünket. A MAG napoknak köszönhetően ma ezek az események, találkozások még tisztább útmutatókkal látnak el bennünket. Lehet oly tisztán, hogy el sem hisszük a banális egyszerűsége miatt. – De hát mi mást várhatunk egy Majom Hullámvarázsban…?
Legyünk higgadtak és nyitottak a beérkező információkra, hogy megláthassuk a szinkronicitásokban rejlő útmutatásokat. Ne kapkodjuk el a válasz reakciókat, sőt inkább ne tegyünk semmit. Váljunk csupán csendes megfigyelővé és hagyjuk, hogy a dolgok kibontakozhassanak előttünk.

A mai, szép napos időnek ígérkezik, ha tehetjük, kapcsolódjunk össze Földanyácskánkkal. Tegyünk egy sétát a természetben, de legalábbis ápoljuk a növényeinket. A lényeg, hogy kapcsolódjunk össze a 4 elem valamelyikével, vagy minddel (tűz, víz, föld, levegő). Ezzel is támogathatjuk a Rezonáns Föld energiáit.

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívebb időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra:
Levezetek a fejlődés érdekében
Ösztönözve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.