Kin 136* Sárga Ritmikus Harcos* 03.10* MAG nap

hullámvasútA mai nap belső harcosunkat kelti életre, hogy bátorságával, kitartásával és intelligenciájával segítse utunkat. Vizsgáljuk meg a rendelkezésünkre álló erőforrásainkat és ha kell módosítsunk célkitűzéseinken.  A mai MAG nap arra ösztökél, hogy merjünk belső hangunk szerint cselekedni és tegyük le voksunkat döntésünk mellett.

A Majom hullámvarázs egy új nézőpontot hoz el számunkra és már körvonalazódik, már láthatjuk azt, amit láttatni akar velünk. Ez azonban megköveteli tőlünk, hogy immáron változtassunk hozzáállásunkon is. A döntés csakis a mi kezünkben van: cselekszünk azért, hogy fejlődjünk és jobb legyen életünk, vagy megmaradunk a „boldog tudattalanság” állapotában, megelégedve azzal, hogy tudjuk, mire lehetnénk képesek, de mégsem cselekszünk, mert a „fejünkben” már ezt régen előre lejátszottuk. TE hogy döntesz ma?
A Ritmikus tónus mindig az elköteleződésről szól, arról, hogy megerősítsük célunkat és letegyük mellettük voksunkat. Teremtsük meg a mai döntéshozatal alapjait azzal, hogy összegezzük az eddigi napok tanulságait. Használjuk a Harcos precízségét és állítsuk „katonás sorrendbe” a képességeinket, tanulságainkat, valamint az ezekből származó lehetőségeinket. Vállaljuk a felelősséget mindezért és bátran vágjunk neki ezen lehetőségek kivirágoztatásának. Ha ellenállást érzünk, vizsgáljuk meg ragaszkodásunk okát és engedjük el ezt a régi beidegződést. Használjuk a Majom humorát és lazaságát, hogy átlendülhessünk a mai holtponton! Akármi is történik, hozzuk ki belőle a tőlünk telhető legjobbat! SOHA ne adjuk fel, mert az Élet egy hullámvasút utazás. Hol fent, hol lent. Soha nem stagnál, mindig halad valamerre. A Majom hullámvarázs most arra tanít, hogy csakis rajtunk múlik, hogy amikor lefelé tartunk, akkor szemünket szorosan becsukva sikítunk, vagy pedig kezünket a levegőbe dobva élvezzük a sebességet, mert tudjuk, biztonságban vagyunk és előbb utóbb úgyis elindulunk felfelé. A lényeg, hogy véssük eszünkbe a hullám tanulságát.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

 

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívebb időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra:
Szervezek, hogy kérdezzek
Kiegyenlítve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
„Felveszem személyi erőm botját.”

Meditáció:
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.