Kin 100* Sárga Szoláris Nap* 02.02.

napMa a Sárga Szoláris Nap-ra virradtunk, mely az Önelfogadásról és a feltétel nélküliségről szól. Határtalan szeretetével ma beragyogja ezt a szürke, téli napot. Az Sárga Ember hullámvarázsban megjelenő Nap minősége, ma arra kér, hogy ne elégedjünk meg a puszta tudattal, hogy már látjuk a célt -és tudjuk, hogy elérhetjük-, hanem adjuk oda magunkat ennek teljes szívvel és lelkesedéssel!

Öt nap múlva véget ér a 7. hónap és ráléphetünk a siker rögös útjára. Azért siker, mert elérkezünk a Tzolkin középső és legintenzívebb szakaszához, amikor is a megformázásunk, átalakulásunk sorsfordító eseményekhez vezet bennünket. Azért rögös, mert 10-20-10 arányban váltják majd egymást a Galaktikus Aktiváló Portálnapok és a MAG napok, alig hagyva időt nekünk arra, hogy fellélegzzünk. Igen intenzív energiák mozognak majd ebben az 50 napban, előfordulhat heves szívdobogás, szédülés, szórakozottság, fejfájás. Próbáljuk tudatosan megélni ezeket a napokat. Hangolódjunk rá az egyes napok energiáira a napi mantrával, mundrával, hogy minden egyes minőség tisztán átmosódhasson rajtunk. Élvezzük és használjuk ki ezen napok áldásos támogatását de bánjunk óvatosan teremtő erőnkkel, ugyanis ezek a napok -GAP és MAG- mindig megsokszorozzák az adott napok energiáit. Ha tudatosan és felkészülten várjuk őket és átadjuk magunkat a változásnak, hatalmas előrelépést tehetünk személyiségfejlődésünk útján!
Ahhoz, hogy fejlődhessünk azonban előbb el és fel kell ismernünk önnön képességeinket, gyengeségeinket.  Ebben ma a Sárga Nap ereje lesz segítségünkre. Segít, hogy elfogadjuk minden aspektusunkat olyannak amilyenek.  Engedjük el azokat a gondolatokat és érzéseket, melyek önmagunk lekicsinylését erősítik, amelyek azt bizonygatják, hogy mások többre képesek, mint mi. Példaképeinket ne magunkhoz mérjük, hogy lássuk milyen kicsit vagyunk, hanem megerősítésként, mintegy húzóerőként tekintsünk rájuk: „Ilyenné Akarok válni!” Mindenkiben megtalálhatók potenciálok, kérdés csak az, hogy mihez kezdünk velük. Higgyünk ezen belső értékeinkben, és ne azon siránkozzunk mi hiányzik célunk eléréséhez, hanem ezeket használjuk fel, hogy majd utunk során, ha megértünk rá, beléphessenek azon minőségek is, melyekre eddig sóvárogva vártunk.

Vállajuk fel magunk Fényét büszkén és szeretettel! Engedjük el a félelmeinket, a maximalizmust, hogy mindent tökéletesen tudjunk megélni. Árnyékrészeink éppúgy hozzánk tartoznak, mint Fényrészeink; így lesz világunk teljes, egész és tökéletes!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat! 2018-12-07 07.34.33

Mantra:
Pulzálok a megvilágosítás érdekében
Megvalósítva az életet.
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.