Kin 101* Vörös Planetáris Sárkány* 02.03.

a95de9e23a178f18acbad614cc1be5f2A Vörös Sárkánnyal ma kiteljesedik a Sárga Ember Hullámvarázs, végre beérik mindaz, amivel az elmúlt 9 napban dolgoztunk. A Sárkány mindig valami új kezdete, benne rejlik az elindulás, a cselekvési vágy. Fontos, hogy ma összekapcsolódjunk a kiinduló ötlettel, célkitűzéssel, melyet az első napon (Mágneses tónus) megfogalmaztunk önmagunk számára és finomítsunk még rajta.

A Sárkány ma a hitre, a bizalomra tanít bennünket, melyre nagy szükségünk lesz az előttünk álló időszakban. A mai nap felhívja figyelmünket a megosztottságunkra, arra, hogy elérkezett az ideje, hogy megtanuljunk el- és befogadni. A Sárkány az Ősanya, szimbóluma, aki, táplálja és gondozza gyermekeit. Minden odaadása ellenére néha neki is fel kell töltekeznie, hiszen önmaga fényéből, szeretetéből táplálja gyermekeit. A mai napon ezért helyezzük önmagunk igényeit az első helyre, hiszen ahhoz, hogy gondoskodni, segíteni tudjunk másokon, először nekünk Önmagunkat kell feltölteni fénnyel és energiával. Kérdezzük meg magunktól, mit is szeretnénk ma csinálni és cselekedjünk e szerint. Adjunk hangot vágyainknak, hogy meghallhassa környezetünk, így helyre állhat az adok-kapok egyensúlya. A Sárkány másik tanítása a bizalom elsajátítása. A következő időszak igen szélsőséges energiákat tartogat számunkra. Ideje mindazt, amit idén elsajátítottunk a gyakorlatba is átültetnünk! Ha eddig még nem tettük, kezdjük el felfedezni belső stabil középpontunkat, ahová időről-időre visszatérhetünk erőt gyűjteni. Tudatosítsuk, hogy bármit is történik, az mindig csakis a javunkat szolgálja, még ha ezt most nem is így éljük meg. Bízzunk magunkban és az Univerzum rendező elvében!

Építsük be mindennapjainkba egy reggeli napüdvözlő gyakorlatsort (joga, csikung, Wilberi gyakorlatsor) és ha tehetjük esténként 1 órás meditációt (vagy bármilyen rövidségű relaxációt), hogy így lehorgonyozhassunk belső erőközpontunkban, így könnyebben átvészelhetjük átalakulásunkat.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat! 2018-12-07 07.34.33

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy tápláljak,
Előállítva a létet.
Lepecsételem a születés bevitelét,
A megnyilvánulás planetáris tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.