Kin 99* Kék Galaktikus Vihar* 02.01.

szív_kutyaA mai napon visszatérnek közénk a Vihar hullámvarázsban tapasztalt energiák, mintegy kikérdezvén, mit sikerült megfejlődnünk az elmúlt napok alatt. A Vihar hullámvarázsban elengedtünk minden sallangot, hogy helyet készítsünk az Újnak. Ezzel megalapoztunk újjászületésünk alapjait.

A mai nap tehát ismét az elengedésre szólít fel bennünket, arra, hogy a ma felszínre került „zavaró tényezőket” is elengedhessük. A tegnap felfedezett illúziókat, ma adjuk át a Vihar tisztító energiáinak, hogy átélhessük a felszabadulás érzését, azt az ürességet (kiürültséget), melyet majd  a Sárga Ember hullámvarázs kiteljesedésekor a Mindenség tölt ki támogató energiáival. Nagyon fontos, hogy összekapcsolódva a Szellemi vezettetéssel, nyitottá váljunk, és megkeressük belső középpontunkat. Merüljünk el önmagunkban és vállaljuk a felelősséget mind sikereinkért, mind a kudarcainkért, hisz mindkettőt mi magunk hoztuk létre. Bízzuk a Vihar tomboló erejére félelmeinket, melyek a sikerünk útjában állnak. Immáron két hullámvarázs óta azon dolgozunk, hogy lezárjunk és elengedjünk. Megteremtettük az alapot, melyre építkezhetünk. Most elérkeztünk az utolsó simításokhoz. Az Ember hullámvarázsban a Vihar szerepe az, hogy átformáljon, és helyet teremtsen mindannak az új minőségnek, mely végre beléphet életünkben. Szabadítsuk fel önmagunkat és engedjük, hogy az Ember energiái behozzák mindazt, amire oly régóta várunk.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat! planetáris kutya_karkoto

Mantra:
Harmonizálok, hogy katalizáljak
Formálva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.