Kin 59* Kék Rezonáns Vihar* 12.23.

Windy-Day-841x565A mai Rezonáns tónusú Vihar segít feldolgozni és elengedni a tegnapi visszatükröződéseinket.
A Rezonáns tónus ma segít összekapcsolódnunk a Forrással, hogy megleljük belső erőnket, amíg a Vihar magával ragadja mindazt a felesleges érzelmet, gondolatot, szituációt, mely a tegnapi nap során felmerült, de nincsen már hasznunkra.

A Vihar tisztító záporaival, ma elmos minden gátat, minden akadályt, mely köztünk és célunk között áll. Vizsgáljuk hát meg, melyek azok a dolgok, érzelmek, melyek már megérettek az elengedésre és engedjük, hogy a hömpölygő víz magával ragadhassa. Ezáltal elhozza számunkra a szabadság eksztázisát, azt a felszabadító érzést, mely a Lelkünkről való leszakadt terhek miatt érzünk. Bár a Rezonáns tónussal elindul az Égenjáró hullámvarázs cselekvési szakasza, a Vihar ma mégis egy kissé Önmagunkra irányítja a figyelmet. Arra kér, hogy találjunk rá belső középpontunkra, stabilizáljuk magunkat gondolatilag, érzelmileg és csak ezek után kezdjünk cselekvésbe.

Az Égenjáró és a Vihar jegyek segítségével, ma bátran nézhetünk szembe a változással és végre azzá válhatunk, akivé valójában szeretnénk. Jelöljük ki céljainkat, ezzel fókuszálva az energia irányát, majd megtartván a belső stabilitásunkat, adjuk át magunkat a történéseknek és hagyjuk, hogy a Vihar lecsupaszítson bennünket. Ne feledjük, a vihar egyszer eláll, és utána nem marad más, csak a letisztultság, melyből ismét Újjászülethetünk!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

planetáris kutya_karkoto

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Levezetek, hogy katalizáljak,
Ösztönözve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.