Kin 58* Fehér Ritmikus Tükör* 12.22* Galaktikus Aktiváló Portálnap

dali-self-reflection-art-small-300-300x180A téli napforduló hosszú éjszakája után, ma a felismerések lépnek látókörünkbe. A mai nap a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével segít bennünket átlátni az elmúlt napok eseményein, hogy felismerhessük, hogy hol akad még olyan terület ahol kissé még mindig „szűklátókörűek” vagyunk.

A Ritmikus tónus, ma a célirányos cselekvést szorgalmazza. Arra kér, hogy mérlegeljünk és hozzunk felelősségteljes döntést célunk érdekében. Ma bármi olyan esemény mely kibillent lelki egyensúlyunkból (legyen az pozitív vagy negatív) az jelzés értékkel bír. Vizsgáljuk meg ezeket a szituációkat, embereket, hogy felfedezhessük a gyökér okokat. Azon visszatartó erőket, melyek nem engedik, hogy felfedezzünk új horizontokat, hogy tapasztaljunk, helyette hamis illúziókkal hitegetnek bennünket. Ne feledjük, hogy igen érzékeny évben és benne egy planetáris tónusú Hold hónapban vagyunk. Emiatt a túlérzékenység manapság már nem fogalom. NE menjünk bele a lelki drámákba, ne engedjük, hogy érzelmeink magukkal ragadjanak! Használjuk mindazt amit tegnap tanultunk és földelődjünk le picit döntéseink előtt, hogy higgadt fejjel hozhassuk ma döntéseinket. A Tükör segítségével lássunk át a hamis illúziókon, hogy megláthassuk a valódi okokat és mindazt amit általuk nyerhetünk. Mert mindenképpen nyerünk, ha mást nem is, hát tapasztalást, ami egy újabb lépést jelen Önismeretünk útján.  Ne feledjük Életünk során a döntés mindig a mi kezünkben van. Dönthetünk úgy is, hogy megállunk és megrekedünk, de úgy is, hogy haladunk tovább saját tempónkban. Nem az a cél, hogy ezen felismerésekkel ostorozzuk magunkat, vagy hogy ítélkezzünk önmagunk és/vagy mások felett! Az a cél, hogy Égenjáró hullámvarázs segítségével, fedezzük fel magunkban azon pozitív tulajdonságainkat, melyek segítségével kiteljesedhetünk!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Sárga Kristályos Harcos

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szervezek, hogy visszatükrözzek,
Kiegyenlítve a rendet.
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció: 
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.