Kin 60* Sárga Galaktikus Nap* 12.24.

love-heart-sunA Galaktikus Nap napjával virrad ránk a (Gergely naptár szerinti) Karácsony. A Nap a feltételek nélküli szeretet, önnön fényünk felvállalása és kiárasztása környezetünkre. Mindaz, amiért az előző hullámvarázsban dolgoztunk ismét megjelenik, mintegy megmérettetésként. Ha a kimenetel pozitív, akkor ma az Mindenségtől megkapjuk azt a lökést, melyre célunk eléréséhez szükségünk van. Ha mégsem, akkor lehetőséget kapunk, hogy újra megpróbáljuk. Éljünk vele.

A Vörös Égenjáróban megjelenő Nap minősége segít az előre mozdulásban. Türelemre, önérétkelésre tanít, arra, hogy ne elégedjünk meg egy szo-szo megoldással, hanem vigyük végig terveinket. Vagyunk akik vagyunk. Mindaz bennünk van, amire célunk megvalósításához szükségünk van, nekünk csak élnünk kell vele. Felvállalni a felelősséget és cselekedni. A mai nap arra kér, hogy fogadjuk el önmagunkat és környezetünket is hibáikkal együtt. Engedjük el az önítélkezést, vagy a másokhoz való hasonlítgatást. Váljunk saját napunkká, hisz mind egyek vagyunk és mégis különbözők: „In Lak’ech – Én egy másik Te vagyok.” Nincsen világosság sötétség nélkül, hisz duális világban élünk. Mindennek megvan az ellenpólusa. Használjuk az Égenjáró nyújtotta bátorságot és felfedezési vágyat arra, hogy szembe nézzünk hiányosságainkkal, tökéletlenségünkkel, hogy ezt Fénybe emelve kiteljesedhessünk. Ahogy ezeket beintegráljuk életünkbe, megszabadulhatunk az elmúlt „énjeink” fogságából. Mindenkinek jogában áll úgy élni az életét, ahogy azt ő választotta, és minden úgy tökéletes, ahogyan van. Engedjük meg másoknak, és legfőképp önmagunknak, hogy tapasztaljunk, éljünk, mosolyogjunk, mert így teret adunk a változásnak, és a szeretet beömlésének életünkbe.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Sárga Önálló Nap
Sárga Önálló Nap ffi.

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Harmonizálok, hogy megvilágítsak
Formálva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.