Kin 48* Sárga Szoláris Csillag* 12.12.

CsillagszüretA mai nappal 5. Maja holdhónapunk végére értünk. Az elmúlt napok, hónapok eredményeképpen ma kissé megpihenhetünk, békére lelhetünk. A Szoláris Csillag ma harmóniát és egyensúlyt hoz életünkbe, ezzel segítve elő azt a folyamatot, melyben végre felismerhetjük Csillagmag természetünket. Használjuk ki lágy energiáit ma arra, hogy kicsit feltankoljunk és felkészüljünk a további útra.

A Csillag vezérelve az Egyszerűség. Arra ösztönöz, hogy meglássuk az elmúlt időszak mögött álló rendszert, a Rendet. Ne ostorozzuk magunkat elkövetett hibáinkért, engedjük el. Ott, akkor, ez volt az, amire képesek voltunk. Holnap egy új nap jön. Még ha kuszák és átláthatatlanok a miértek, tudatosítsuk, hogy a Világmindenségben a REND uralkodik, mindennek oka volt, van és lesz. „A zseni átlát a káoszon!” – nos, a Csillag is. Ne bonyolítsuk túl a ma elénk táruló eseményeket, engedünk neki teret és hagyjuk, hogy felfedhessék üzenetüket, de ezt ne eröltessük rá környezetünkre. Ne feledjük, hogy ami számunkra Harmonikus, az nem feltétlenül jelenti ugyanazt környezetünk számára. Tartsuk fókuszban, hogy tökéletes soha semmi nem lesz. Mindig, mindent lehet fejleszteni, változtatni. A Mi feladatunk, hogy meglássuk a Tökéletlenségben, a diszharmóniában is a lehetőséget! Szánjuk rá a mai napot arra, hogy listát készítsünk teendőinkről és a hozzá szükséges régi és újonnan felfedezett képességeinkről. Készítsük el az ütemtervünket, hogy hatékonyabb legyen a munkavégzésünk. Tegyük fel magunknak a kérdést, melyik teendő a legégetőbb és legyünk kitartóak, amíg nem végzünk a feladattal.

Az Év karkötőjének mintájára, most megrendelheted Saját, személyre szabott, Maja karkötődet!
planetáris kutya_karkoto

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Lüktetek, hogy megszépüljek,
Megvalósítva a művészetet.
Lepecsételem az elegancia tárházát
A szándék szoláris tónusával.
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.