Kin 49* Vörös Planetáris Hold* 12.13.

sunmoon-tumblrMint azt tudjuk a Hold (bolygó) nem rendelkezik önálló fénnyel, csupán a Nap fényét tükrözi vissza reánk. Ezért nem meglepő, hogy a Nap Hullámvarázs kiteljesedésének ideje, éppen a Vörös Hold napjára esik. Mindaz, amiért az elmúlt 9 napban dolgoztunk, ma végre testet ölt. Figyeljünk meg ma minden olyan szituációra, ami érzelmileg felkavar bennünket (hevesebb indulatok, fellángolások), mert ezek azok a területek melyeknél még érzelmi tisztítás szükséges ahhoz, hogy Napunk – Igaz valónk- tisztán ragyoghasson. A mai nap eseményei meghatározzák azt a területet, témát, mellyel a következő 28 napban dolgoznunk kell majd. A 6. Maja Holdhónapunk főbb témái a következők: a lehetőségeink felmérése-döntés; Önemlékezés; személyes határaink meghúzása és megtartása.

Az elmúlt hónapok eseményei során kirajzolódott előttünk az útirány, mely Éves célunk felé vezet és most elérkezett az idő, hogy döntenünk kell. Ahogy a napok telnek, úgy fognak egyre inkább letisztulni, körvonalazódni a ránk váró lehetőségeink, melyek segítségével egyre közelebb kerülhetünk célunkhoz. A Planetáris Hold segítségével alaposan járjuk körbe ezeket a lehetőségeket és vizsgáljuk meg, mely lenne számunkra a legelőnyösebb. Azonban legyünk óvatosak, mert a Hold hatására, újra mozgásba lendülnek érzelmi állóvizeink, beindítva egy tisztulási folyamatot. Emiatt a következő napokban érzelmileg kissé túlfeszítettek lehetünk, melyen nem segít az ilyenkor szokásos, év végi vesszőfutás sem. Ne engedjük, hogy érzelmi „túltelítettségünk” döntsön helyettünk. Ne menjünk bele és mi se kreáljunk érzelmi játszmákat! Döntéseink előtt mindig álljunk meg és csak a jelen pillanatra összpontosítsunk. Se a múltbeli sérelmeink/sérüléseink, se a jövőbeli reményeink ne befolyásoljanak. Ha kell, vegyük elő éves célkitűzéseinket és erősítsük meg szándékunkat.

Találjunk vissza belső erőközpontunkra, melyet az elmúlt hullámvarázsokban már megerősítettünk és onnan feltöltekezve, megerősödve cselekedjünk. Így szabad folyást engedhetünk érzelmeinknek úgy, hogy nem merüljünk el bennük.  Észleljük, tudatosítsuk az okokat, de engedjük is el. Bátran vállalhatjuk fel belső fényünk ragyogását melyen az elmúlt napokban oly sokat dolgoztunk!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy tisztítsak,
Előállítva az áramlást.
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.